banner
Gündem

‘Çölyak ve Tirozinemi’lilerin her zaman yanındayız’

9 mayıs dünya çölyak farkındalığı günü münasebetiyle aksaray çölyak derneği başkanı seda Özer ve beraberindeki heyet, belediye başkanı dr. evren dinçer”i ziyaret etti. dinçer, aksaray”da glütensiz gıda tüketmek zorunda olan..

‘Çölyak ve Tirozinemi’lilerin  her zaman yanındayız’
banner

9 mayıs dünya çölyak farkındalığı günü münasebetiyle aksaray çölyak derneği başkanı seda Özer ve beraberindeki heyet, belediye başkanı dr. evren dinçer”i ziyaret etti.

dinçer, aksaray”da glütensiz gıda tüketmek zorunda olan çölyak ve tirozinemi hastalarının her zaman yanında olduklarını söyledi.

Şehir genelinde çölyak gibi gıda hassasiyeti yaşayan hastaların tespit çalışmalarının devam ettiğini ifade eden başkan dinçer, şehirde genetik rahatsızlığı bulunan 120 aileye düzenli olarak glüten içermeyen gıda desteğinde bulunulduğunu aktardı. seda Özer, çölyak hastaları ve ailelerini yalnız bırakmadığı ve desteğini hiçbir zaman esirgemediği için dinçer”e teşekkür etti. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası