banner
Siyaset

Cumhurbaşkanı adaylarının oy pusulasındaki yerleri belli oldu

Yüksek Seçim Kurulunda (YSK) yapılan kura çekimi ile cumhurbaşkanı adaylarının oy pusulasındaki yerleri belli oldu. Oy pusulasında birinci sırada Recep Tayyip Erdoğan, ikinci sırada Muharrem İnce, üçüncü sırada Kemal Kılıçdaroğlu,..

Cumhurbaşkanı adaylarının oy pusulasındaki yerleri belli oldu
banner

Yüksek Seçim Kurulunda (YSK) yapılan kura çekimi ile cumhurbaşkanı adaylarının oy pusulasındaki yerleri belli oldu. Oy pusulasında birinci sırada Recep Tayyip Erdoğan, ikinci sırada Muharrem İnce, üçüncü sırada Kemal Kılıçdaroğlu, dördüncü sırada da Sinan Oğan yer alacak. 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nde kullanılacak oy için seçmenlere verilecek iki oy pusulasından biri Cumhurbaşkanı Seçimi’nde kullanılacak. Bu oy pusulasının en üst kısmında ‘Cumhurbaşkanı Adayları’ başlığı bulunacak. 8 Nisan’da ittifakların ve siyasi partilerin oy pusulasındaki yerlerinin belirlenmesi için kura çekimi yapılacak. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası