banner
Gündem

‘Cumhuriyetimizi şanına yakışır şekilde kutluyoruz’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aksaray İl Başkanlığı,29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenecek olan Mavi Gri grubu konserine tüm Aksaraylıları davet etti. CHP Aksaray İl Gençlik Kolları Başkanı İsmail Karaca,..

‘Cumhuriyetimizi şanına yakışır şekilde kutluyoruz’
banner

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aksaray İl Başkanlığı,29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenecek olan Mavi Gri grubu konserine tüm Aksaraylıları davet etti.

CHP Aksaray İl Gençlik Kolları Başkanı İsmail Karaca, “Mavi Gri grubu gençler tarafından çokça sevilen bir grup. Gençlerin sevdiği her şey bizim başımızın üstünde. 28 Ekim Cuma günü saat 20.00’da Kılıçarslan parkında yapılacak olan konserimize tüm Aksaraylılar davetlidir” dedi.

Gençlere emanet edilen Cumhuriyet’i şanına yakışır şekilde kutladıklarını ifade eden Karaca, “Gençlerimizin coşkusuyla güzelleşen Sokak Müziği Dinletimizi gerçekleştirdik. Bu şehrin gençliği bu ve benzeri etkinliklerle eğlenmeyi çok fazlasıyla hak ediyor. Bizlerde bu hakkı onlara sağlayabilmek adına ilk önce bu sokak müziği dinletisini düzenledik. “Cumhuriyet Biziz! ” diyerek adlandırdığımız ve bu kapsamda düzenleyeceğimiz Cumhuriyet Konserinde Mavi Gri grubuyla gençlerimiz daha fazla eğlenecek. 28 Ekim Cuma günü saat 18.30’da Selçuklu parkında buluşup Fener alayımızla birlikte Kılıçarslan Parkı’nda konser alanına yürüyeceğiz. Eğlenmek gençlerimizin hakkı, bizlerde onlarla birlikte çok eğleneceğiz” diye konuştu.

CUMHURİYET BAYRAMI’NI ÇOCUKLARLA BİRLİKTE KUTLADILAR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Gözlükuyu köyü İlkokul ve Ortaokulunu ziyaret etti. CHP İl Eğitim Sekreteri Özgür Altınsoy, İl Başkan Yardımcısı Nazife Küçük, İlçe Eğitim Sekreteri Hüseyin Çelik, İlçe Başkan Yardımcısı Gülay Er ile  birlikte anaokulunda kutlama yaptı. Öğrencilere kitap hediye eden CHP teşkilatı pasta keserek çeşitli organizasyonlarla köy okulundaki öğrencilerle kutlamalarını gerçekleştirdi. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası