banner
Siyaset

‘Davası millet olanın derdi olur’

ak parti haftalık olağan İl ve merkez İlçe yönetim kurulu toplantısı İl başkanı hüseyin altınsoy başkanlığında yapıldı. milletvekili cengiz aydoğdu ve merkez İlçe başkanı hamza aktürk”ün katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki..

‘Davası millet olanın derdi olur’
banner

ak parti haftalık olağan İl ve merkez İlçe yönetim kurulu toplantısı İl başkanı hüseyin altınsoy başkanlığında yapıldı.

milletvekili cengiz aydoğdu ve merkez İlçe başkanı hamza aktürk”ün katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki konular değerlendirildi.  

 

ak parti”nin kurulduğu günden bu yana gece gündüz demeden omuz omuza bu dava yükünü taşıyan teşkilat mensuplarının inancına ve çalışma azmine her defasında şahit olduklarını dile getiren aydoğdu, “20 yılda bu ülkede ve aksarayımızda çok şeyler değişti. bunu hep birlikte başardık. bizler aksaray”ın veya türkiye”nin dört bir yanını gezerken diyoruz ki; bir derdimiz var. davası millet olanın, derdi olur. derdi hak olanın, yardımcısı allah olur. ak parti çatısı altında bu davanın çok ayrı ve anlamlı bir sebebi var. her şeyden önce bizler bu kutlu davanın lideri cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan”ın yol arkadaşlarıyız. 20 yıl önce bu millet ne acılar, ne sıkıntılar yaşadı. zannediyoruz ki devlet her şeyi yapar. ama ak parti hükumeti öncesi de devlet vardı. ak parti iktidarı öncesi hükumetlerde memur maaşlarını dahi ödemekten aciz bir türkiye vardı. yazarkasaların havada uçuştuğu, kitapçık fırlatmalarla hükümetlerin alaşağı olduğu dönemlerdi. böyle bir türkiye devraldık. ak parti hükümetiyle birlikte ülkemiz devrim niteliğinde her alada büyük bir değişim ve dönüşümü yaşadı. cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan”ın liderliğinde sağlıktan ulaşıma, savunma sanayiinden eğitime pek çok alanda büyük işler başardık. bu güzel vatan için bölgemizde ve dünyada devasa kazanımlar elde ettik. İnşallah bundan sonra da yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olmaya devam edecektir. saha çalışmalarımızda bunları vatandaşlarımıza çok iyi anlatmamız gerekiyor. elbette vatandaşlarımız her şeyin farkındalar. ancak biz yine de anlatmaya devam edeceğiz. Özellikle ziyaret ettiğimiz vatandaşlarımızın cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan”ın ismini duyduklarında gözlerinden akan yaşlara şahit olduğumuz anlar oluyor. o akan gözyaşları biz kurban oluruz. İşte bu yüzden yollardayız. Şunu da özellikle söylemek istiyorum, bu millet cumhurbaşkanımıza ve bu kutlu davaya ihaneti asla kabul etmez ve gereğini ilk fırsatta yapar. bizler milletimizin ferasetine güveniyoruz. yeter ki bizler samimi bir şekilde çalışmalarımıza devam edelim” diye konuştu.

 

‘dolu dolu bİr saha çaliŞmasi gerçekleŞtİrdİk”

 

haftalık çalışmalara yönelik gündem maddelerini sıraladıktan sonra genel ve yerel gündeme ilişkin de açıklamalarda bulunulduğunu ifade eden İl başkanı altınsoy ise “milletvekilimiz cengiz aydoğdu ve teşkilatımızla yine dolu dolu bir saha çalışması gerçekleştirdik. hamdolsun, burada bulunan her bir dava arkadaşımızın azmi ve heyecanı gücümüze güç katıyor. samimiyetle çıkılan yolda engelleri kaldıran, sorumluluk bilinciyle attığımız her adımda bize yardımcı olan, sevgiyle yaklaştığımız herkesin gönlünde iz bırakmamızı sağlayan allah”ın izniyle bu aziz şehre ve güzel insanlarına hizmet etme bahtiyarlığını yaşamaya devam edeceğiz. durmak yok daha çok çalışacak daha çok gayret göstereceğiz. tüm yönetim kurulundaki yol arkadaşlarıma heyecan, gayret ve özverileri için teşekkür ediyorum. rabbim gayretimizi azmimizi ve hizmetimizi artırarak devam ettirsin, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. bu vesileyle toplantımızın teşkilatımıza ve aksarayımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası