banner
Gündem

‘Değerli Öğretmenim Programı’ devam ediyor

anadolu vakfı tarafından düzenlenen ‘değerli Öğretmenim programı” devam ediyor. Öğretmenlerin bilgi, beceri ve yetkinliklerini artırmaya yönelik olarak hazırlanan proje bugün ‘eğitimlerde yaratıcı uygulamalar” isimli program ile aksaraylı eğitimcilerle buluşacak. bugün..

‘Değerli Öğretmenim  Programı’ devam ediyor
banner

anadolu vakfı tarafından düzenlenen ‘değerli Öğretmenim programı” devam ediyor. Öğretmenlerin bilgi, beceri ve yetkinliklerini artırmaya yönelik olarak hazırlanan proje bugün ‘eğitimlerde yaratıcı uygulamalar” isimli program ile aksaraylı eğitimcilerle buluşacak.

bugün ‘sınav kaygısı yönetme” eğitimleri, 30-31 mayıs”ta ise ‘proje yönetimi (erasmus ka1 ka2 proje yazma)” eğitimleri verilecek.

vakıftan, konuyla ilgili yapılan yazı açıklamada; anadolu vakfı”nın ‘değerli Öğretmenim” programı ‘kendini geliştir”, ‘İşini geliştir” ve ‘Öğrencini geliştir” adlı üç ayrı modülden oluşuyor. kendini geliştir modülünde; iletişim dilinin ve şeklinin yeniden tasarlanmasına destek olunuyor, olaylara dışarıdan bakma, motivasyon, dayanıklılık, esneklik, ikna etme, stres yönetimi, etkin iletişim becerilerini artırmaya yönelik yaklaşımlara yer veriliyor. İşini geliştir modülünde; iş dünyasının öncelikleri gözetilerek değişen dünya koşullarına uyum sağlayacak uygulamaların hayata geçirilmesine destek olmak hedefleniyor. problemleri çözme, farkındalık ile güçlü ilişkiler inşa ederek büyük resmi görme, yaratıcı düşünme ve sonuç odaklı olma konularına değiniliyor. Öğrencilerini geliştir modülünde; dijitalleşen dünyada farklı bakış açıları ile düşünmenin yöntemleri anlatılıyor. vizyoner bakış açısı ile yönetim yetkinlikleri geliştiriliyor, girişimcilik ekosistemi eğitimleri ile geleceğe dokunuluyor. Öğrencilere koçluk yapma, kaygılarını yönetme, geri bildirim verme, kuşaklarını anlama, takım olma, sürdürebilirlik, çeşitlilik ve dahil etme gibi konuda eğitimler veriliyor. ‘değerli Öğretmenim” projesi kapsamında verilen eğitimler, İl milli eğitim müdürlükleri iş birliğiyle uzaktan erişim aracı olan zoom uygulaması üzerinden devam ediyor” denildi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası