banner
Gündem

Deprem bölgesine Aksaray’dan yardım sevkiyatı

Deprem bölgesi illerde acil ihtiyaç olarak bildirilen ısıtıcı, kışlık kıyafet, battaniye, tıbbı malzeme, mama, akaryakıt ve gıda maddelerinden oluşan yardım malzemelerini taşıyan tırlar Aksaray’dan uğurlandı. Aksaray Valiliği öncülüğünde başlatılan kampanyalara..

Deprem bölgesine Aksaray’dan  yardım sevkiyatı
banner

Deprem bölgesi illerde acil ihtiyaç olarak bildirilen ısıtıcı, kışlık kıyafet, battaniye, tıbbı malzeme, mama, akaryakıt ve gıda maddelerinden oluşan yardım malzemelerini taşıyan tırlar Aksaray’dan uğurlandı.

Aksaray Valiliği öncülüğünde başlatılan kampanyalara destek veren vatandaşlar özel araçlarıyla getirdikleri yardım malzemelerini Merkez Atatürk Anadolu Lisesine teslim etmeye devam ediyor.

Hayırsever Aksaraylı vatandaşların getirdiği yardım malzemeleri AFAD, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, diğer kurum görevlileri, gönüllüler, öğrenciler ve STK üyeleri tarafından tasnif edilerek paketlenip tırlara yükleniyor. Aksaray Valiliği öncülüğünde devam eden kampanya kapsamında toplamda 67 tırın deprem bölgesine gönderildiği bildirildi.

16 TIR MERKEZDEN, 7 TIR 13 KAMYONET İLÇELERDEN UĞURLANDI

Aksaray merkezden 16 tır acil ihtiyaç olarak bildirilen malzemeler yüklenerek deprem bölgelerine sevk edildi. Aksaray Valiliği koordinasyonunda yürütülen yardım kampanyasına İlçe Kaymakamlıkları, belde belediyeler ve köylerden büyük destek sağlanırken 7 tır ile 13 kamyon yardım malzemeleri kaymakamlıklar aracılığı ile deprem bölgelerine gönderildi.

1 günde toplam 23 tır 13 kamyona yüklenen tıbbı malzeme, battaniye,  giysi, gıda paketi, ısıtıcı, bebek bezi, mama, su ile 4 konteyner, 4 konteyner WC kabini, 2 akaryakıt tankeri olmak üzere toplamda 40 araçtan oluşan malzemeler deprem bölgesine uğurlandı.

Deprem bölgelerinde yaşanan acıları hep birlikte paylaşmanın büyük önem taşıdığını ifade eden vatandaşlar; bu zor süreçte birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek tüm ülke olarak depremzedelerin yanında olduklarını belittiler. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası