banner
Gündem

Deprem bölgesine yardımlar çığ gibi büyüyor

Aksaray Valiliği tarafından başlatılan yardım kampanyasına destek artarak devam ediyor. Hayırsever Aksaraylılar depremzedelere ulaştırılmak üzere gıda, giysi ve temel yaşam malzemesi yardımlarına yoğun şekilde devam ediyor. Kahramanmaraş merkezli birçok ilde..

Deprem bölgesine yardımlar çığ gibi büyüyor
banner

Aksaray Valiliği tarafından başlatılan yardım kampanyasına destek artarak devam ediyor. Hayırsever Aksaraylılar depremzedelere ulaştırılmak üzere gıda, giysi ve temel yaşam malzemesi yardımlarına yoğun şekilde devam ediyor.

Kahramanmaraş merkezli birçok ilde yaşanan depremin ardından başlatılan yardım kampanyası devam ediyor. Vatandaşlar kabul merkezi olarak belirlenen Merkez Atatürk Anadolu Lisesine yardım malzemelerini ulaştırmaya devam ederken kışlık giysi, battaniye, gıda ve temizlik malzemeleri tasnifleri yapılarak tırlara yükleniyor.

Valilik koordinasyonunda yürütülen çalışmalar devam ederken AFAD Başkanlığı tarafından başlatılan deprem yardım kampanyası kapsamında belirlenen bankaların hesap numaralarına vatandaşlar tarafından da bağışlarda yapılmaya devam ediyor.

Zor zamanlarda birlik, kardeşlik ve dayanışmanın en büyük örneğini gösteren Aksaray hep birlikte kenetlenerek deprem bölgelerine yardımları ulaştırmak için büyük gayret gösteriyor.

İlçeler, beldeler ve köylerden toplanan yardım malzemeleri deprem bölgelerine gönderiliyor. Birçok nakliye şirketi ve özel tır sahibi vatandaşlar gönüllü olarak malzemeleri taşımak için müracaatta bulunurken; gıda, giysi üretimi yapan fabrikalar da kendi imkanları ile Aksaray’dan yardım malzemelerini yükleyerek deprem bölgelerine gönderiyor. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası