banner
Gündem

Depremzelere ücretsiz servis imkânı

Kahramanmaraş ve Hatay’da meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremlerin ardından Aksaray’a gelen depremzedeler için ücretsiz hale getirilen toplu taşıma araçlarının saat ve güzergâhları belirlendi. Aksaray’a gelen ve AFAD’a kayıtlı olan..

Depremzelere ücretsiz  servis imkânı
banner

Kahramanmaraş ve Hatay’da meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremlerin ardından Aksaray’a gelen depremzedeler için ücretsiz hale getirilen toplu taşıma araçlarının saat ve güzergâhları belirlendi.

Aksaray’a gelen ve AFAD’a kayıtlı olan 13 bin 281 depremzede vatandaşın öncelikle kullandığı noktalar ücretsiz servis alanlarının durakları olarak belirlendi.

Ücretsiz servis araçları için öncelikle KYK yurtları ve hastane başta olmak üzere 6 farklı güzergâh oluşturuldu. Pazar günleri hariç haftanın her günü hizmet veren ücretsiz servis araçları, sabah saat 08.00’dan -16.45’e kadar devam ediyor. Ücretsiz servis araçları, Mahperi Hatun Kız Yurdu, Sultan Mesut Erkek Yurdu, Aksaray Kız Yurdu, Hamid-i Veli Erkek Yurdu, Kurşunlu Cami Önü ve Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi güzergâhlarında hizmet veriyor. Ayrıca deprem bölgesinden gelerek Aksaray’a yerleşen ve eğitimlerine devam edecek öğrenciler içinde okul servisi hizmeti de bu uygulama ile veriliyor. Öğrenciler okullarına belirlenen güzergâhlardaki servislerden ücretsiz olarak yararlanabiliyor. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası