banner
Gündem

Derin’den öğrencilere matematik sınavı çağrısı

Viafen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Derin, Aksaray’da görev yapan basın mensupları ile bir araya gelerek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Gazetecilere okulu gezdiren Derin, basın mensupları ile eğitim..

Derin’den öğrencilere matematik sınavı çağrısı
banner

Viafen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Derin, Aksaray’da görev yapan basın mensupları ile bir araya gelerek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Gazetecilere okulu gezdiren Derin, basın mensupları ile eğitim kurumlarının ortak yönünün 7/24 çalışma prensibi olduğunu aktardı. Aksaray’ın eğitim markası olmak için titiz çalışmalar yürüttüklerini söyleyen Derin; “Aksaray eğitim camiasında öğretmeninden öğrencisine velilerimizden diğer kurum ve kuruluşlara varana kadar insanlara dokunduğumuzu düşünüyorum. Okul olarak Türkiye birincilerimiz var. Her alanda her dalda akademik başarı olarak keyifli işler yaptığımızı düşünüyorum” dedi.

Hayata geçirdikleri ‘Matematik Olimpiyatları’nın önemine özellikle vurgu yapan Derin, bu yıl ikincisi düzenlenen matematik olimpiyatlarına katılım için öğrencilere çağrıda bulundu.  Başvuruların devam ettiğini söyleyen Derin; “4. Sınıf öğrencilerinden başlayarak 10. sınıf öğrencileri dahil her talebe yarışmamıza başvuruda bulunabilir. 4 Mart’ta gerçekleştirilecek sınava başvurular viafen.eyotek.com internet sayfasından yapılıyor. Bu tüm Aksaray eğitimi adına önemli bir sınav. Tüm öğrencilerimizi bu sınava bekliyorum” diye konuştu.

‘EĞİTİMDE AKSARAY’I EN GÜZEL ŞEKİLDE TEMSİL EDİYORUZ’

Okulun mimari yapısı ve iç dizaynından da bahseden Derin, “Okulumuz 10 bin metrekare üzerine kurulu iki bloktan oluşuyor.  Spor kompleksimiz, kongre merkezimiz, yönetimimiz ve kafeteryamız bir blok da bulunmakta. Bir diğer blokta yalnızca eğitim verilmekte 32 derslik,4 adet amfi sınıfımız bir tane 400 metrekarelik sınav salonumuz, 7/24 açık olan 380 kişilik kütüphanemiz ve mescitlerimizle komplike bir tesisle Eğitimde Aksaray’ı en güzel şekilde temsil ediyoruz” dedi.

‘BASKETBOLDE TÜRKİYE FİNALLERİNDEYİZ’         

Sportif anlamda da çok iyi çalışmalara imza attıklarını ifade eden Derin, sözlerini şu ifadelerle noktaladı: “4 yıl Aksarayspor kulüp başkanlığı yaptım. O zamanlar ki heyecanım hala devam etmekte. Şu anda güzel bir basketbol takımımız var. Okullar arası müsabakalarda tüm rakipleri geride bıraktılar.  Türkiye finallerinde ise Aksaray’ımızı temsil edecekler. Metropol ile birlikte oluşturduğumuz takımımız 18 yıldır şampiyonluğu bırakmıyor.” Foto-Haber: Sümeyye ÇALIŞKAN

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası