banner
Gündem

‘Destanın 100. gurur yılında zaferimizi coşkuyla kutluyoruz’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aksaray İl Başkanı Ali Abbas Ertürk, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümü nedeniyle mesaj yayınladı. Ertürk mesajında şu sözleri söyledi: “30 Ağustos 2022; büyük zaferin..

‘Destanın 100. gurur yılında zaferimizi coşkuyla kutluyoruz’
banner

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aksaray İl Başkanı Ali Abbas Ertürk, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümü nedeniyle mesaj yayınladı.

Ertürk mesajında şu sözleri söyledi: “30 Ağustos 2022; büyük zaferin 100’üncü yıldönümünü kutluyoruz.26 Ağustos’ta başlayan Büyük Taarruz ile bağımsızlık uğrunda dünyaya kafa tutan Türk halkının en büyük gurur kaynaklarından biridir bugün. Anadolu’nun yetişmiş gençlerinin tümünü kaybettiği uzun savaşların ardından ekonomik olarak tükenmiş bir milletin, Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün etrafında kenetlenerek yazdığı destanın 100. gurur yılında zaferimizi coşkuyla kutluyoruz. 30 Ağustos bir milletin 7 cihana varlığını kabul ettirdiği, en büyük zafer olarak yazılıdır tarih sayfalarımızda. Bugün her yeri bayraklarla donatalım. Bize bağımsızlığımızı kazandıran Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını hak ettikleri şekilde, kalbimizde 100 yıl önce kahramanca zafere koşanların o ilk günkü heyecanıyla bir kez daha anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızı kutluyorum. Tarihimizde vatan uğrunda yaşamını yitiren Başta Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi saygıyla anıyorum.” (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası