banner
Gündem

Destek programının kapsamı genişledi

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, AK Parti’nin ailelere ve bireylere yönelik sosyal destek programlarını aralıksız sürdürdüğünü belirtti.  Altınsoy;  “Yeni Aile Destek Programı ile AK Parti Hükümeti’nin 15 milyar..

Destek programının kapsamı genişledi
banner

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, AK Parti’nin ailelere ve bireylere yönelik sosyal destek programlarını aralıksız sürdürdüğünü belirtti.  Altınsoy;  “Yeni Aile Destek Programı ile AK Parti Hükümeti’nin 15 milyar liralık aile destek bütçesi 40 milyar TL’ye çıkarıldı. Hane gelir tutarlarına göre daha önce 450 ile 600 TL arasında olan desteklerin 850- bin 250 TL’ye yükseltildi” dedi.  Destek programlarına çocuk ve elektrik tüketim desteği bileşenlerinin de eklendiğini dile getiren Altınsoy; “Ailelerimizin ‘Türkiye Aile Destekleri’ programımızdan faydalanabilmeleri için E-Devlet veya ikamet edilen yerdeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları’na başvurmaları yeterlidir” dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nca hayata geçirilen destek programlarında ayrıca yakını ya da yakınları vefat eden hanelere bu zor zamanlarında yanlarında olmak amacıyla vefat tarihinden itibaren en geç bir ay içerisinde tek seferlik olmak üzere bin 62 TL’lik destek verileceğini belirten Altınsoy, “Program dahilinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfımız her hafta ilgili belediyelerden vefat edenlerin listesini alacak. Hazırlanan listeler dahilinde sosyal yardım alabilmek için gerekli kıstaslara sahip hanelerin başvuru süreçleri de başlamış olacak. Başvurular için yeni düzenlemeye göre vefat edenlerin yakınlarının ölüm belgesi sunmaları yeterli olacak. Rabbim devletimize zeval vermesin. Desteklerin sağlanmasında başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, ilgili bakanlarımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. AK Parti olarak bugüne kadar milletimizin yanında olduk. Olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası