banner
Siyaset

Devlet Bahçeli ‘Büyük Aksaray Mitingi’ için Aksaray’a geliyor

MHP LİDERİ BAHÇELİ 12 MAYIS 2023 CUMA GÜNÜ SAAT 16.00’DA AKSARAY’DA OLACAK MHP 28. Dönem Aksaray Milletvekili Adayı Ramazan Kaşlı, Devlet Bahçeli’nin Cuma günü Aksaray’da halka hitap edeceğini duyurdu. Kaşlı;..

Devlet Bahçeli ‘Büyük Aksaray Mitingi’ için Aksaray’a geliyor
banner

MHP LİDERİ BAHÇELİ 12 MAYIS 2023 CUMA GÜNÜ SAAT 16.00’DA AKSARAY’DA OLACAK

MHP 28. Dönem Aksaray Milletvekili Adayı Ramazan Kaşlı, Devlet Bahçeli’nin Cuma günü Aksaray’da halka hitap edeceğini duyurdu. Kaşlı; “Bilge liderimiz Devlet Bahçeli, 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda Aksaray halkına hitap edecektir. Tüm Aksaraylıları ‘Büyük Aksaray Mitingi’mize davet ediyorum” dedi. Aksaray’da Mustafa Zavlak, Çiğdem Er ve Fatih Doğan ile birlikte Aksaray halkına hizmet etmek, Aksaray’ın sorunlarını meclise taşımak için yola çıktıklarını ifade eden Kaşlı, “Bizler bu zamana kadar yolunu ve rotasını yitirmemiş ülkücüler olarak dün olduğu gibi bugünde vatanımıza, şehrimize hizmet etmek için huzurunuzdayız. Vekilliğim boyunca ülkem, milletim ve şehrim için hep en iyisini ve en doğrusunu yapmaya gayret gösterdim. Bundan sonra da mecliste MHP’nin gücünü artırarak diğer vekil arkadaşlarımla birlikte gayret göstermeye de devam edeceğim. Bizim özümüz bir, safımız doğrudur. Bu yoldan asla şaşmayacağız” diye konuştu.

‘HDP VE PKK O MASANIN HER YERİNDE’

Bahçeli’nin Aksaray halkına zillet ittifakı gerçeklerini tüm yönleriyle anlatacağını aktaran Kaşlı, “Liderimiz Devlet Bahçeli Kent Meydanı’nda sizlere ülkemiz üzerine kurulan oyunları, adı 6’lı masa olan ancak HDP, Yeşil Sol Parti,  Türkiye İşçi Partisi (TİP), Emek Partisi,  (EMEP), Toplumsal Özgürlük Partisi (TÖP), Emekçi Hareket Partisi (EHP), Sosyalist Meclisler Federasyonu (SMF) tarafından da açık açık desteklenen zillet ittifakının gerçek yüzünü sizlere anlatacak. Zaten Aksaraylı hemşerilerimiz ve büyük Türk Milleti kimin kiminle beraber olduğunu çok iyi bilmektedir. O masanın her yerinde ülkemizin bağımsızlığına, bölünmez bütünlüğüne karşı duran HDP masanın her yerindedir. Seçime sayılı günler kala gerek televizyon ekranlarında gerekse miting alanlarında bu terör uzantıları masanın sahibi gibi açıklamalar yapmaktadır. Bu açıklamalar da göstermektedir ki masanın altında üstünde, her yerinde HDP vardır, PKK vardır, Yeşil Sol vardır. Hiçbir ülkücü, ülkesini seven hiçbir vatan evladı terörle yol yürüyenlere yönünü dönmez” dedi.

‘MEYDANLARI DOLDURACAĞIZ’

Cuma günü Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla gerçekleştirilecek mitingde Aksaray’ın bu terör uzantılarına ve onlarla yol yürüyenlere ilk cevabı 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nı doldurarak vereceğini ifade eden Kaşlı, “Biz meydanları doldurarak o şer odaklarına bu ülkeyi asla bölemeyeceklerini, Cumhur İttifakı iradesiyle hayata geçirdiğimiz yerli ve milli yatırımları asla yok ettirmeyeceğimizi, lider ülke Türkiye vizyonundan asla geri adım atmayacağımızı göstereceğiz. Asıl cevabı ise büyük Türk Milleti 14 Mayıs’ta sandıkta verecektir” diye konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası