banner
Gündem

Dinçer, CEMR siyasi komite toplantısına katıldı

Türkiye Belediyeler Birliği’ne üye olan belediye başkanları arasından Siyasi Komiteye seçilerek 8 başkandan biri olan Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, dünya genelinde 500 belediyenin yer aldığı Avrupa Belediyeler ve..

Dinçer, CEMR siyasi komite  toplantısına katıldı
banner

Türkiye Belediyeler Birliği’ne üye olan belediye başkanları arasından Siyasi Komiteye seçilerek 8 başkandan biri olan Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, dünya genelinde 500 belediyenin yer aldığı Avrupa Belediyeler ve Bölgeler Konseyinin (CEMR) Siyasi Komite Toplantısı’na katıldı.

İtalya’nın Bologna kentinde gerçekleştirilen CEMR siyasi komite toplantısında Dinçer, Türkiye Belediyeler Birliği heyetinde yer aldı.

Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri ve bu hususlarda yerel yönetimlerin üstlenebilecekleri rollerin görüşüldüğü toplantıda, çok yönlü ve geniş alanda belediyecilik uygulamaları ele alındı.

Evren Dinçer, İtalya’da gerçekleşen toplantıyla ilgili olarak “Toplantıda edindiğimiz siyasi ve belediyecilik tecrübelerini çalışma hayatımızda uygulayacağız” değerlendirmesinde bulundu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası