banner
Gündem

Dinçer, ‘Enerjimizin kaynağı halkımız’

Şehrin tüm paydaşlarıyla istişare içerisinde bir yönetim anlayışında olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, vatandaşlarla sık sık bir araya geldiklerini söyledi. Hizmette enerji kaynağının tüm Aksaray halkı olduğuna..

Dinçer, ‘Enerjimizin kaynağı halkımız’
banner

Şehrin tüm paydaşlarıyla istişare içerisinde bir yönetim anlayışında olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, vatandaşlarla sık sık bir araya geldiklerini söyledi.

Hizmette enerji kaynağının tüm Aksaray halkı olduğuna vurgu yapan Dinçer, “45 aylık görev süreci içerisinde vatandaşları yönetime dahil etmek görüş ve önerilerini almak için birbirinden farklı programlar düzenliyoruz” dedi.

Düzenli olarak gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri ve mahalle meclisi programlarıyla herkese kulak verdiklerini dile getiren Dinçer; “Halkla iç içe bir yönetim anlayışı sergiliyoruz. Hayata geçirdiğimiz bilim merkezi, kitap konakları ve kıraathaneler gibi tesislerde yapılan etkinlikler ve kurslarda gençlerimizi ve öğrencilerimizi yalnız bırakmıyoruz. Eğitim öğretim dönemi içerisinde her hafta pazartesi günleri düzenlenen bayrak törenlerine aksatmadan katılıyoruz. Okul idarecileri ve öğretmenlerle istişarelerde bulunuyoruz. Okulun ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek giderilmesini sağlıyoruz. Her yaş grubundan ve meslek grubundan vatandaş için farklı farklı programlar düzenliyor, özel gün ve geceleri de vatandaşlarımızla birlikte geçiriyoruz. Sivil toplum kuruluşlarının düzenlediği programlara katılarak meslek odalarının fikirlerini alıyoruz” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası