banner
Genel Gündem

Dinçer, ‘Her koşulda esnafımızın yanındayız’

BAŞKAN DİNÇER SANAYİ ESNAFI İLE BULUŞTU Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, sanayi sitesi esnaflarıyla buluştu. Sabah işyerlerini açan esnaflara hayırlı ve bol kazançlar dileyen Dinçer, esnaflarla birlikte kahvaltı sofrasına oturdu…

Dinçer, ‘Her koşulda esnafımızın yanındayız’
banner

BAŞKAN DİNÇER SANAYİ ESNAFI İLE BULUŞTU

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, sanayi sitesi esnaflarıyla buluştu. Sabah işyerlerini açan esnaflara hayırlı ve bol kazançlar dileyen Dinçer, esnaflarla birlikte kahvaltı sofrasına oturdu. Kahvaltı sonrasında sohbet ettiği sanayi esnaflarının talep ve önerilerini not eden Başkan Dinçer, şehirde yürütülen alt ve üstyapı çalışmaları hakkında esnaflara bilgi verdi.

Dinçer, sohbet esnasında Yeni Sanayi Sitesi’ne taşınma konusuna değinerek esnafların taşınma hususunda görüşlerini de dinledi. Aksaray’a yeni hizmet kazandırmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını hatırlatan Dinçer, destekleri için esnaflara teşekkür etti.

Yeni Sanayi Sitesi’nin genişleme alanı için TOKİ ile görüşmelerin sürdüğünü belirten Dinçer, her koşulda sanayi esnafının yanında olacaklarını ifade etti. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası