banner
Gündem

Dinçer, Kadın Aktivite Merkezlerini ziyaret etti

EVREN DİNÇER, “KADIN AKTİVİTE MERKEZLERİMİZDE RAMAZAN’IN MANEVİ İKLİMİ YAŞANDI” Kadınların Ramazan ayının manevi atmosferini en güzel şekilde yaşaması için AKMEK ve Kadın Aktivite Merkezlerinde Ramazan ayı boyunca tefsir, mukabele, dini..

Dinçer, Kadın Aktivite Merkezlerini ziyaret etti
banner

EVREN DİNÇER, “KADIN AKTİVİTE MERKEZLERİMİZDE RAMAZAN’IN MANEVİ İKLİMİ YAŞANDI”

Kadınların Ramazan ayının manevi atmosferini en güzel şekilde yaşaması için AKMEK ve Kadın Aktivite Merkezlerinde Ramazan ayı boyunca tefsir, mukabele, dini değerler eğitimi ve İslam’a dair söyleşi programları düzenlenmeye devam ediyor. Aksaray Belediyesine bağlı AKMEK ve 4 ayrı Kadın Aktivite Merkezinde gerçekleşen mukabele programı, eğitim ve söyleşiler Aksaray İl Müftülüğü personeli tarafından veriliyor.

Kadir gecesi münasebetiyle Küçük Bölcek-Nakkaş-Hasas Kadın Aktivite Merkezini ziyaret eden Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer şunları söyledi: “Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi münasebetiyle hanım kardeşlerimiz her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan ayında da mukabele programı düzenlediler. Aktivite Merkezlerinde Ramazan ayının manevi iklimini dolu dolu yaşadılar. Ramazan ayının son haftasına girdiğimiz şu günlerde Rabbim tuttuğumuz oruçları, okuduğumuz Kur’an-ı Kerim’leri ve dualarımızı kabul eylesin” dedi. Başkan Dinçer, son olarak yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde herkesin bayramını tebrik ederek mukabele programına katılan hanımlara iyi dileklerde bulundu.  (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası