banner
Gündem

Dinçer, ‘Misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlıyoruz’

AKSARAY BELEDİYESİ KREDİ YURTLAR KURUMU (KYK) YURTLARINA YERLEŞTİRİLEN DEPREMZEDELERİ YALNIZ BIRAKMIYOR Kredi Yurtlar Kurumu’na ait (KYK) yurtlara yerleştirilen depremzedelerin tüm ihtiyaçları Aksaray Belediyesi tarafından karşılanıyor. “Asrın felaketi” olarak nitelenen, Kahramanmaraş..

Dinçer, ‘Misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlıyoruz’
banner

AKSARAY BELEDİYESİ KREDİ YURTLAR KURUMU (KYK) YURTLARINA YERLEŞTİRİLEN DEPREMZEDELERİ YALNIZ BIRAKMIYOR

Kredi Yurtlar Kurumu’na ait (KYK) yurtlara yerleştirilen depremzedelerin tüm ihtiyaçları Aksaray Belediyesi tarafından karşılanıyor. “Asrın felaketi” olarak nitelenen, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Aksaray’a getirilen depremzedeler, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarına yerleştirildi.

Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarına yerleştirilen depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında yürütülen çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Dinçer, tüm misafirlerin en güzel şekilde ağırlanması için çalıştıklarını belirtti.

Aksaray Belediyesine bağlı Bilim Merkezi ve Çocuk Aktivite Merkezi ekiplerinin düzenlediği çalışma ile ilgili açıklamalarda bulunan Dinçer yaptığı açıklamada çocuklarımızın yüzünün tekrar gülmesi bizim için dünyaya değer ifadelerini kullandı.(Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası