banner
Gündem

Dinçer organize sanayi bölgesini ziyaret etti

BAŞKAN DİNÇER; ‘ÜLKEMİZE KATMA DEĞER ŞEHRİMİZE İSTİHDAM OLUŞTURAN YATIRIMCILARIMIZIN YANINDAYIZ’ Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’nde üretim yapan Kalde Boru firmasını ziyaret etti. Yatırımcıların desteklenmesi şehre..

Dinçer organize sanayi bölgesini ziyaret etti
banner

BAŞKAN DİNÇER; ‘ÜLKEMİZE KATMA DEĞER ŞEHRİMİZE İSTİHDAM OLUŞTURAN YATIRIMCILARIMIZIN YANINDAYIZ’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’nde üretim yapan Kalde Boru firmasını ziyaret etti. Yatırımcıların desteklenmesi şehre yeni yatırımcıların davet edilmesi ve istihdam oluşturulması sebebi ile birçok çalışma gerçekleştirdiklerini ifade eden Dinçer, Kalde Boru firmasında üretilen ürünler hakkında firma yöneticilerinden bilgiler aldı. Türkiye’nin 500 sanayi kuruluşu içerisinde yer alan Kalde Boru’nun fabrikasını gezen Başkan Dinçer, işçilerle sohbet ederek kolaylıklar diledi.

Üretimin ve üreticilerin her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Dinçer dünya pazarında birçok coğrafyaya Aksaray’da üretilen ürünlerin ulaşmasının şehir için gurur verici olduğunu söyledi. Başkan Dinçer, OSB ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:  “Aksaray OSB her geçen gün daha hızlı büyüyor. Bizler de bu büyüme hızına paralel çalışmalar yaparak destek vermeye çalışıyoruz. Şehrimizde uluslararası alanda adından söz ettirmiş firmalar üretim yapıyor. Ülkemize katma değer sağlayan firmalarımız şehrimizde de istihdam kaynağı oluyor. Bu sebeple yatırımcılarımızın yanındayız.” (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası