banner
Spor

Dinçer; ‘Şampiyonluk yolunda ilerliyoruz’

TEMSİLCİMİZ 68 AKSARAY BELEDİYESPOR LİGDEKİ GALİBİYET SERİSİNİ SÜRDÜRÜYOR 3.Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz şampiyonluk yolunda doludizgin ilerleyişini sürdürüyor. Siyah beyazlı temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor, ligin 25. haftasında Dağılgan stadyumunda..

Dinçer; ‘Şampiyonluk yolunda ilerliyoruz’
banner

TEMSİLCİMİZ 68 AKSARAY BELEDİYESPOR LİGDEKİ GALİBİYET SERİSİNİ SÜRDÜRÜYOR

3.Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz şampiyonluk yolunda doludizgin ilerleyişini sürdürüyor.

Siyah beyazlı temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor, ligin 25. haftasında Dağılgan stadyumunda dolu tribünler önünde oynanan müsabakada Karadeniz temsilcisi Fatsa Belediyesporu konuk etmiş ve rakibini 3-0 mağlup ederek puanını 55’e yükselmişti. Kepez Belediyespor’un puan kaybetmesiyle ligin bitimine 9 hafta kala puan farkını 5’e çıkan siyah beyazlılar şampiyonluk yolunda önemli bir avantajın sahibi oldu.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, maç sonrasında yaptığı açıklamada, “Ligin son haftalarına girdik. Şükürler olsun iyi bir galibiyet serisi yakaladık. Bugün konuk ettiğimiz rakibimizde ligde kalmak adına var gücüyle mücadele etti. Centilmence mücadelelerinden dolayı rakibimizi de tebrik ediyor kalan haftalarda başarılar diliyorum. Bu maçı da kayıpsız geçmek bizi şampiyonluk hedefimize bir adım daha yaklaştırdı. Bu muhteşem taraftarımızla sezon sonunda bu şehre özlediğimiz şampiyonluğu yaşatmak istiyoruz” dedi.

Fikstür avantajını da elinde bulunduran siyah beyazlılar kalan 9 maçın 5’ini kendi evinde birini hükmen (Malatya Arguvan) 3 maçını da deplasmanda oynayarak sezonu kapatacak.  (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası