banner
Gündem

Dinçer, ‘Şehrimizde dev projelere imza atıyoruz’

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 2019 yılında göreve başladığı ilk günden itibaren Aksaray’a hizmet için çalıştığını söyledi. Şehre değer katacak projeleri adım adım hayata geçirdiklerini kaydeden Dinçer, enerji üretiminden..

Dinçer, ‘Şehrimizde dev  projelere imza atıyoruz’
banner

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 2019 yılında göreve başladığı ilk günden itibaren Aksaray’a hizmet için çalıştığını söyledi.

Şehre değer katacak projeleri adım adım hayata geçirdiklerini kaydeden Dinçer, enerji üretiminden eğitime, sosyal ve kültürel hayattan geri dönüşüm kazanımlarına, alt yapıdan üst yapıya kadar vatandaşların yaşamını kolaylaştıracak birçok projeye imza attıklarını belirtti.

‘YENİ BELEDİYE HİZMET BİNAMIZ ŞEHRİMİZE ÇOK YAKIŞACAK’

Şehrin dört bir yanında bitme aşamasına gelen projelerin hizmete girmesine sayılı günler kaldığını aktaran Dinçer şöyle konuştu: “Aksaray’ın sembol yapılarından biri olan fakat 45 yıllık ekonomik ömrünü tamamlayan ve işlevselliğini yitiren mevcut belediye binamız yerine vatandaşlarımıza kullanışlı, geniş ve ferah ortamlarda kaliteli hizmet sunmak için başlanılan yeni belediye binamız, şehirlerarası otobüs terminali ile ticaret odasının arasındaki 66 bin metrekarelik arsaya inşa ediliyor. İki bloktan oluşan yeni hizmet binamız 31 bin 816 metrekarelik kapalı alanda hizmet verecek. 4 katlı olarak inşa edilen projemizde her detay düşünüldü. Belediyeden hizmet almak isteyen vatandaşlarımız için otoparklara ve yeşil alanlara da yer verildi. İnşaat çalışmaları hızla devam eden yeni belediye hizmet binamız şehrimize çok yakışacak.”

‘SELÇUKLU İZLERİ GELECEK NESİLLERE MİRAS BIRAKILACAK’

Selçuklu Külliyesi projesinin inşaatının hızla yükseldiğini ifade eden Başkan Dinçer, “Selçuklu şehri Aksaray’a yakışacak önemli projelerden birisi olan Selçuklu Külliyesi. 2 bin 100 kişilik ibadethanesi, bin 670 metrekare kütüphanesi, 3 bin 790 metrekare otoparkı ve sosyal donatı alanlarıyla hem şehrin merkezine hem yeni bir imaj kazandırırken Selçuklu izlerini gelecek nesillere miras bırakacak” dedi.

ENGELSİZ MERKEZ

Dinçer Kültürpark içerisinde projelendirilen ‘Engelsiz Yaşam Merkezi’ ile engelli vatandaşların sosyal yaşama daha fazla katılım sağlayacağını söyledi. Dinçer, “Engelli vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak, sosyal yaşama daha fazla katılımlarını sağlamak amacıyla günümüzün en son teknoloji imkanları kullanılarak inşa edilen Engelsiz Yaşam Merkezi, engelli vatandaşlarımızın spordan eğitime kadar birçok konuda hayatlarını kolaylaştıracak” şeklinde konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası