banner
Gündem

Dinçer, Yeni Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yapımı tamamlanarak faaliyetlere başlanılan Yeni Sanayi Sitesi’nde esnafları ziyaret etti. Yeni Sanayi Sitesi’ne taşınan esnafları yeni iş yerlerinde ziyaret eden Başkan Dinçer, hayırlı işler temennisinde..

Dinçer, Yeni Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu
banner

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yapımı tamamlanarak faaliyetlere başlanılan Yeni Sanayi Sitesi’nde esnafları ziyaret etti. Yeni Sanayi Sitesi’ne taşınan esnafları yeni iş yerlerinde ziyaret eden Başkan Dinçer, hayırlı işler temennisinde bulundu.

Aksaray Belediyesi ve TOKİ iş birliğinde yapımı tamamlanarak anahtar teslimi yapılan Yeni Sanayi Sitesi’nde esnaflar yeni iş yerlerinde hizmet vermeye başladı. Yoğun çalışma temposu içerisinde esnaflarla bir araya gelmeyi ihmal etmeyen Dinçer’de esnaflar ile bir araya geldi. Başkan Dinçer, esnaflardan Yeni Sanayi Sitesi hakkındaki görüş ve önerini aldı. Esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Dinçer, taşınmaların tamamlanmasıyla birlikte Yeni Sanayi Sitesi’nin çok daha yoğun bir şekilde kullanılacağını belirtti.

Esnaflarla tek tek sohbet eden Başkan Dinçer, Yeni Sanayi Sitesi’ne ulaşımı kolaylaştırma adına yaptıkları kavşak düzenlemeleri, yeni yol çalışmaları ve yol genişletme çalışmaları hakkında da bilgiler verdi. (Haber Bülteni)

 

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası