banner
Eğitim

Diş hekimliği Fakültesi’nde çalışmalar sürüyor

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Diş Hekimliği Fakültesi’nin aktif hale gelebilmesi adına yürütülen çalışmalar devam ediyor. ASÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Engin Deligöz, beraberinde Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşat Eser,..

Diş hekimliği Fakültesi’nde çalışmalar sürüyor
banner

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Diş Hekimliği Fakültesi’nin aktif hale gelebilmesi adına yürütülen çalışmalar devam ediyor.

ASÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Engin Deligöz, beraberinde Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşat Eser, Yapı İşleri ve Mali İşler Dairelerinin Başkanları ve personeli ile birlikte Kapadokya Üniversitesi ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültelerinin yöneticilerini ziyaret etti. ASÜ Diş Hekimliği Fakültesi’nin aktif hale gelebilmesi adına yoğun şekilde çalıştıklarını kaydeden Prof. Deligöz, “Laboratuvarlar, eğitim ve tedavi alanları, öğrenci alım süreçleri, toplumsal sağlık faaliyetleri gibi önemli hususlarda fikir alışverişi yapmak ve yol haritasını gözden geçirmek amacıyla düzenlediğimiz ziyaretler son derece verimli oldu. Aynı havzada bulunan yükseköğretim kurumlarıyla eğitim-öğretim, araştırma ve sosyal-kültürel faaliyet alanlarında yakın ilişki içerisindeyiz” dedi.

Rektör Yardımcısı Deligöz, Diş Hekimliği Fakültesi’nin ASÜ’deki sağlık yatırımlarının en önemli parçalarından birisi olduğunu vurgulayarak, sürecin her aşamasını titizlikle takip ettiklerini belirtti. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası