banner
Gündem

Dostların enerjisi kromozom saymaz

Meram Elektrik Dağıtım A.Ş., sosyal sorumluluk çalışmalarını sürdürüyor. Sanatsal anlamda sanatçıları ve sanatseverleri bir araya getirdiği MEDAŞ Sanat Galerisinde ‘21 Mart Down Sendromlular Günü’ sebebiyle farkındalık oluşturmak için down sendromlu..

Dostların enerjisi kromozom saymaz
banner

Meram Elektrik Dağıtım A.Ş., sosyal sorumluluk çalışmalarını sürdürüyor.

Sanatsal anlamda sanatçıları ve sanatseverleri bir araya getirdiği MEDAŞ Sanat Galerisinde ‘21 Mart Down Sendromlular Günü’ sebebiyle farkındalık oluşturmak için down sendromlu çocukları ağırladı.

Konya Derin Rehabilitasyon Merkezi işbirliğiyle gerçekleşen organizasyona Down Sendromlu çocuklar aileleriyle birlikte katılım sağladı. ‘Sanatın Gücünü (+1) Daha Keşfediyoruz’ sloganıyla, bu iyiliğin bir parçası olmak isteyen gönüllü ressamlar çocukların hayallerini resmetmelerine destek olarak keyifli dakikalar geçirdi. Günün anlam ve önemine binaen büyük bir tuval üzerine çocukların el baskısı yapılarak etkinlik sonlandırıldı.(Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası