banner
Asayiş

Düğünde 2 kişiyi yaralayan maganda serbest bırakıldı

Aksaray’da, düğünde tabancayla rastgele havaya ateş açarak davetlilerden Serdar B. (48) ve Arif B’yi (42) yaralayan Mehmet Ali B. (44) polis tarafından yakalandı. Olay, Taşpazar Mahallesi Ebulfeyz Elçibey Caddesi’nde bir..

Düğünde 2 kişiyi yaralayan maganda serbest bırakıldı
banner

Aksaray’da, düğünde tabancayla rastgele havaya ateş açarak davetlilerden Serdar B. (48) ve Arif B’yi (42) yaralayan Mehmet Ali B. (44) polis tarafından yakalandı.

Olay, Taşpazar Mahallesi Ebulfeyz Elçibey Caddesi’nde bir apartman önünde yapılan düğünde meydana geldi. Düğüne katılan Mehmet A.B. tabanca ile rastgele havaya ateş açtı. Tabancadan çıkan kurşunlardan biri davetlilerden Arif B’nin ayak bileğine, diğeri ise Serdar B’nin sağ kalçasına isabet etti. Ateş eden Mehmet A.B. hızla düğün alanından uzaklaştı. Yaralılar ise ihbar üzerine çağrılan ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Polis, kaçan Mehmet A.B.’yi saklandığı evde yakaladı. Emniyette ifadesi alınan Mehmet A.B, köylülerinin düğününe davetli olarak geldiğini ve  silahla rastgele ateş açtığını itiraf etti. Mehmet A.B. emniyetteki işlemlerinin ardından adliye sevk edildi.

Şüpheli çıkarıldığı sulh ceza hâkimliğince adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Öte yandan tüfekten çıkan saçmalarla yaralanan ve Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören Serdar B. ve Arif B’nin taburcu edildiği öğrenildi. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası