banner
Asayiş

Düğünlerde KADES uygulaması anlatıldı

Aksaray’da Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele kapsamında eğitim, bilgilendirme, bilinçlendirme ve farkındalık çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eylem Planı kapsamında; sorumluluk alanlarında bulunan düğünlerde,..

Düğünlerde KADES  uygulaması anlatıldı
banner

Aksaray’da Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele kapsamında eğitim, bilgilendirme, bilinçlendirme ve farkındalık çalışmaları sürüyor.

Bu kapsamda Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eylem Planı kapsamında; sorumluluk alanlarında bulunan düğünlerde, kadınlara Kadın Destek Uygulaması (KADES) uygulaması anlatıldı. Uygulamanın kullanımıyla ilgili bilgi verilirken cep telefonuna nasıl yükleneceği de anlatıldı. Kadına şiddetle mücadele konusunda bilgilendirmeler yapılarak KADES tanıtım broşürü dağıtıldı. Erkeklere ise İçişleri Bakanlığının ‘Kadına El Kalkamaz’ mottosu çerçevesinde bilgilendirme ve farkındalık eğitimleri verildi. Yapılan açıklamada; “Kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında bilgilendirme, bilinçlendirme ve farkındalık faaliyetlerimize aralıksız devam edilecektir” denildi. (Haber Bülteni)

 

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası