banner
Röportaj

Dükkân eskiyor ama üretim durmuyor

Her insanın çıraklıktan kalfalığa, kalfalıktan ustalığa geçişini; yeteneklerini, hedeflerini ve sevgisini vererek icra ettiği bir mesleği vardır. bununla birlikte mesleki anlamdaki zorluklar yadsınamaz bir gerçektir. bu zorlukların üstesinden ise ancak..

Dükkân eskiyor ama üretim durmuyor
banner

Her insanın çıraklıktan kalfalığa, kalfalıktan ustalığa geçişini; yeteneklerini, hedeflerini ve sevgisini vererek icra ettiği bir mesleği vardır. bununla birlikte mesleki anlamdaki zorluklar yadsınamaz bir gerçektir. bu zorlukların üstesinden ise ancak mesleğe duyulan aşk gelebilir.

aksaray”da ‘meslek aşkı” isimli röportaj şeklinde ilerlediğimiz, siz egemen gazetesi okurları için oluşturduğumuz, yazı dizimiz her hafta bir mesleği ele alarak meslek hakkında ki tecrübe sahibi kişilerin mesleğe duydukları aşkı anlatacak.

esnaflar arasında ‘dükkânı eskiyor ama kendisi yaşlanmıyor” şeklinde anılan şapka üreticisi mustafa mollaoğlu, 65 yıldır aksaray”ın eskimeyen şapkacısı olarak üretime devam ediyor.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası