banner
Gündem

Dünya’dan Türkiye’ye afet için destek

Kahramanmaraş merkezli, 10 ili etkileyen depremlerden zarar görenler için dünyanın farklı ülkelerinden Türkiye’ye afet desteği gelmeye devam ediyor. Türkiye’nin yaşadığı ve ‘asrın felaketi’ olarak nitelendirilen depremlerden etkilenen afetzedelere destek olmak..

Dünya’dan Türkiye’ye afet için destek
banner

Kahramanmaraş merkezli, 10 ili etkileyen depremlerden zarar görenler için dünyanın farklı ülkelerinden Türkiye’ye afet desteği gelmeye devam ediyor. Türkiye’nin yaşadığı ve ‘asrın felaketi’ olarak nitelendirilen depremlerden etkilenen afetzedelere destek olmak için Abu Dabi, Arnavutluk, Azerbaycan, BAE, Bahreyn, Cezayir, Fas, Filistin, Hollanda, Irak, Japonya, Katar, Kırgızistan, Kuveyt, Libya, Lübnan, Meksika, Mısır, Moğolistan, Moritanya, Nijerya, Sudan, Suudi Arabistan, Tunus, Umman, Ürdün ve Yemen, devam eden ayni ve nakdî yardımlarına ek olarak yeni desteklerde bulundu. Ayrıca NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ziyaretleri esnasında, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Endonezya Devlet Başkanı Joko Widodo, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ve İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ise telefonla arayarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a taziyelerini iletti. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası