banner
Siyaset

‘Dünyaya Türk milletinin gücünü göstereceğiz’

MHP 28. Dönem Aksaray Milletvekili Adayı Ramazan Kaşlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in TEKNOFEST’e, Türkiye’nin yerli ve milli arabası TOGG ile katılmaları hakkında konuştu. TEKNOFEST’in Türkiye..

‘Dünyaya Türk milletinin gücünü göstereceğiz’
banner

MHP 28. Dönem Aksaray Milletvekili Adayı Ramazan Kaşlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in TEKNOFEST’e, Türkiye’nin yerli ve milli arabası TOGG ile katılmaları hakkında konuştu. TEKNOFEST’in Türkiye için çok önemli bir milli savunma alanı geliştirme yeri olduğunu belirten Kaşlı, “Araştırma ve geliştirme için her türlü adımı atıyoruz. Ar-Ge bu ülke için çok önemlidir. Her alanda Ar-Ge çalışmalarımız var. Özellikle milli savunma alanı üzerine daha çok düşmeye başladık. Yıllardır TEKNOFEST ile geliştirdiğimiz yerli ve milli araçlarımız var. Savunma sanayimizi bu organizasyonlardan çıkan genç beyinlerimiz geliştirecektir” diyerek Türkiye’ye katkı sağlayan her bir bireye teşekkürlerini iletti.

‘TÜRKİYE BU YÜZYILDA SÜPER GÜÇ HALİNE GELECEK’

İki Cumhurbaşkanı’nın TEKNOFEST gösterilerinin yapıldığı Atatürk Havalimanı’na, Türkiye’nin yerli ve milli arabası TOGG ile geldiğinin altını çizen Kaşlı, “Bu Türkiye’nin en büyük gururlarından birisidir. Önümüzdeki yüzyıl boyunca her alanda yerli ve milli atılımlarımızı artırarak dünyaya Türk milletinin gücünü göstereceğiz” dedi. TOGG’un temmuz ayında tesliminin yapılacağını belirten Kaşlı, “Türkiye bu yüzyılda süper güç haline gelecek. Her geçen gün büyüyen ve gelişen Türkiye’mizi gururla izliyoruz. Tüm çabamız ve tüm gayretimiz Türkiye için” dedi. İlham Aliyev’in “Havada, karada, denizde Türkiye var olacak. İşte Türkiye budur” sözlerini hatırlatan Kaşlı, “Kızıl Elma’mız, Hürjet’imiz, TCG Anadolu Gemi’miz, TOGG’umuz dünyaya Türk gücünü göstermektedir” dedi.

‘CUMHUR’UN ŞAFAĞINDA HERKESLE BİRLİK OLACAĞIZ’

Kaşlı, “Yurt içinde ve yurt dışında bizi ayırmaya çalışan, başarılarımıza gölge düşürmek isteyenler var. Biz üretmeye ve gelişmeye devam edeceğiz. Bizi durdurmak isteyenlere karşı bu savaşı kazanacağız” şeklinde konuştu.

‘TÜRKİYE’NİN YENİ YÜZYILINA HAZIRIZ’

Umudun en büyük silah olduğunu belirten Kaşlı, “Biz umudumuz ve cesaretimizle Türkiye’nin yeni yüzyılına hazırız. Birliğimizi, kardeşliğimizi bozamayacaklar ve bizi ayrıştıramayacaklar. Bu kutlu yürüyüşün ve yükselişin neticesinde yeni yüzyıl ‘Türkiye Yüzyılı’ olacaktır. İnancımız ve iddiamız budur. Bu nedenle 14 Mayıs seçimleri yeni yüzyılın demokratik eşiği, milli ve manevi değerlerin rehberliğiyle geçilmesi gereken ilk kavşağıdır. İki devlet tek bir yürekte buluştu. Türk birliği güçleniyor. Kardeşlik bağımızı kimse kopartamaz. Azerbaycan Cumhurbaşkanı, Libya Başbakanı TEKNOFEST’i görmek için Türkiye’ye geldiler. Bu ne kadar başarılı olduğumuzun resmi bir göstergesidir” dedi. Ramazan Kaşlı son olarak, “Gençleri teşvik ettiğinde her şeyi başarabiliyorlar. Önemli olan onlara gerekli yardımları ve özgüveni aşılayabilmektir. Biz Cumhur İttifakı olarak bunun için uğraşıyoruz” diye konuştu.  (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası