banner
Spor

E-spor turnuvası Aksaray Bilim Merkezinde başlıyor

Aksaray Bilim Merkezi 10 bin TL ödüllü liseler arası e-spor turnuvasına ev sahipliği yapacak   Tüm dünyadan milyonlarca gencin ilgi gösterdiği e-spor oyunları Aksaray’da liseler arası düzenlenecek ödüllü turnuvayla büyük..

E-spor turnuvası Aksaray Bilim Merkezinde başlıyor
banner

Aksaray Bilim Merkezi 10 bin TL ödüllü liseler arası e-spor turnuvasına ev sahipliği yapacak

 

Tüm dünyadan milyonlarca gencin ilgi gösterdiği e-spor oyunları Aksaray’da liseler arası düzenlenecek ödüllü turnuvayla büyük heyecana sahne olacak. Aksaray Bilim Merkezinde düzenlenecek turnuvaya son başvuru tarihi 20 Ocak olarak belirlendi.

Farklı kategorilerde sürecek olan yarışmanın dereceye girenlerin ödüller kazanacağı turnuva e-spor meraklılarını bir araya getirecek.

Düzenlenecek turnuvaya ilişkin açıklamalarda bulunan Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “E-spor turnuvası için gençlerimizden yoğun talep geliyordu. Biz de gençlerimizden gelen bu yoğun isteğe kayıtsız kalmayarak böyle bir turnuva başlatmayı planladık, e-spor meraklılarını turnuvamıza bekliyoruz. Aksaray Bilim Merkezi’mizde gençlerimiz bir araya gelip kaynaşabilecek. Şimdiden tüm katılımcı gençlere başarılar diliyorum” dedi. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası