banner
Eğitim

Eğitim süreçleri kültürel etkinliklerle geliştiriliyor

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, eğitimin milli ve manevi değerler eksenli bir biçimde kurgulanmasının ruhi derinliği geliştiren önemli bir ayrıntı olduğunu söyledi. ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Genel..

Eğitim süreçleri kültürel etkinliklerle geliştiriliyor
banner

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, eğitimin milli ve manevi değerler eksenli bir biçimde kurgulanmasının ruhi derinliği geliştiren önemli bir ayrıntı olduğunu söyledi. ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Enes Şişman, ÖNDER Aksaray İmam Hatipliler Derneği Şube Başkanı Yılmaz Akbulut, Birlik Vakfı Aksaray Şube Başkanı Prof. Dr. Muhammed Sarı ve Aksaray Eğitime Destek Platformu Başkanı Kuddusi Bakar, Rektör Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu.

ASÜ’de her öğrencinin seçtiği bölüm veya programın derslerinde akademik bilgiler aldığını, kurum olarak akademik bu süreci sosyal, kültürel ve bilimsel etkinliklerle desteklemeye gayret gösterdiklerini söyleyen Rektör Şahin, “Her sezon farklı ilgi alanlarına hitap eden çok sayıda etkinlik düzenliyoruz. Milli ve manevi değerleri öne alan, ruhi derinliğimizi geliştirebilecek nitelikteki bu etkinliklerin eğitimin önemli bir parçası olduğu kanaatindeyiz. Faaliyetlerimizi öğrenci topluluklarımız başta olmak üzere dış paydaşlarımızın da katkılarıyla gerçekleştiriyoruz” dedi.

Ziyaret, süreç içerisinde yapılabilecek çalışmaların değerlendirilmesi ve plaket takdiminin ardından sona erdi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası