banner
Siyaset

‘Ekonomi, Türkiye’nin en büyük sıkıntısı haline geldi’

Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, esnaf ziyaretinin ardından Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (OSB) iş insanlarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Vatandaşların en büyük sıkıntısının geçim derdi olduğunu belirten Erel, halkın artan işsizlikten..

‘Ekonomi, Türkiye’nin en büyük sıkıntısı haline geldi’
banner

Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, esnaf ziyaretinin ardından Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (OSB) iş insanlarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Vatandaşların en büyük sıkıntısının geçim derdi olduğunu belirten Erel, halkın artan işsizlikten ve maliyetlerden dert yandığını söyledi.

Ekonominin Türkiye’nin en büyük sıkıntısı haline geldiğini kaydeden Erel, “Aksaray’ımızda işsizlik almış başını gitmiş vaziyette. Esnafın ise artan maliyetler karşısında dayanacak gücü kalmamış durumda. Çiftçilerimiz zaten topraktan elini ayağını çekiyor, inekleri kesime göndermek zorunda kalıyor. Fakat iktidar yetkilileri durumu görmezden geliyor ama Aksaray’ın güzel insanları müsterih olsunlar, bugünler geçecek! Aksaray’ımız, güzel ülkemiz hak ettiği güneşli günlere kavuşacak. Gerek işsizlik gerek diğer ekonomi konularında İYİ Parti’nin liyakatli kadroları sorunların çözümü noktasında hazır” dedi.

‘İŞ İNSANLARIMIZIN GES

MAĞDURİYETLERİ GİDERİLMELİ’

Erel, GES mağduriyetini de gündeme getirerek, yetkililerin sözünde durması ve bu konudaki mağduriyetleri gidermesi gerektiğini söyledi.  GES ile ilgili yapılan düzenlemenin sanayi ve elektrik üretimine zarar vereceğini ilgili makamlara duyurduklarını ifade eden Erel, “İş insanları devletin sözüne güvenerek, borçlanarak kendi ihtiyaçları olan elektriği üretmek, ihtiyaç fazlası elektriği de devletimize satmak için GES kurmuştu. Ancak devletimiz hukuka aykırı bir şekilde iş insanların ürettiği elektriği almayacağını bir yönetmelikle karara bağladı. Devletimizin bir an önce bu uygulamadan vazgeçerek iş insanlarımızın mağduriyetin giderilmesini beklemekteyiz” diye konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası