banner
Asayiş

El ele güvenli geleceğe

Aksaray Emniyet Müdürlüğünce, Aksaray Üniversitesini yeni kazanan ve öğretime devam eden 3 bin 650 öğrenciye bilgilendirme faaliyetinde bulunuldu. Aksaray Üniversitesi Merkez Kampüsü, Eskil Meslek Yüksekokulu, Güzelyurt Meslek Yüksekokulu ve Ortaköy..

El ele güvenli geleceğe
banner

Aksaray Emniyet Müdürlüğünce, Aksaray Üniversitesini yeni kazanan ve öğretime devam eden 3 bin 650 öğrenciye bilgilendirme faaliyetinde bulunuldu. Aksaray Üniversitesi Merkez Kampüsü, Eskil Meslek Yüksekokulu, Güzelyurt Meslek Yüksekokulu ve Ortaköy Meslek Yüksekokulunda ‘El Ele Güvenli Geleceğe’ isimli öğrenci irtibat stantları kuruldu.

Stantlarda öğrencilere bilgilendirme broşürleri dağıtıldı. Ekipler tarafından yapılan açıklamada, “İlimiz ve okullarımız hakkında gerekli tanıtımın yapılması, suç örgütlerinin eleman temin çalışmalarının engellenmesiyle terörle mücadelede halk desteğinin sağlanmasına yönelik olarak doğru ve etkin bir şekilde bilgilendirme yapılması ve polisi her zaman yanlarında hissetmelerinin sağlanması amacıyla çalışmalarımız devam edecektir” denildi. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası