banner
Siyaset

Ertürk; ‘Siz bizi muhalefetteyken gördünüz bir de iktidarda görün’

Millet İttifakı adayları Ali Abbas Ertürk, Turan Yaldır ve Naciye Akkuş Türk, Yeşilova ve Yeşiltepe Kasabalarını ziyaret etti. CHP İl Başkanı Hacı Ali Keleş, İYİ Parti İl Başkanı Cumali Asal..

Ertürk; ‘Siz bizi muhalefetteyken gördünüz bir de iktidarda görün’
banner

Millet İttifakı adayları Ali Abbas Ertürk, Turan Yaldır ve Naciye Akkuş Türk, Yeşilova ve Yeşiltepe Kasabalarını ziyaret etti.

CHP İl Başkanı Hacı Ali Keleş, İYİ Parti İl Başkanı Cumali Asal ve DEVA Partisi İl Başkanı Şahin Arıbaş’ın da katıldığı ziyaretlerde konuşan İYİ Parti Milletvekili Adayı ve önceki dönem CHP İl Başkanı Ali Abbas Ertürk, Yeşiltepe’de kendini evinde gibi hissettiğini söyledi.

Ertürk; “14 Mayıs seçimlerinin sonucu ne olursa olsun bir sonuç asla değişmeyecek Yeşiltepelilerin Ali’si olarak kalmaya devam edeceğim” dedi.

Ertürk açıklamalarını şu ifadelerle sürdürdü: “Turan Yaldır 4 ay muhalefette milletvekilliği, ben de üç yıl ana muhalefette il başkanlığı yaptım. Görevlerimiz süresince elimizden geldiğince Aksaray’a hizmet ettik. Şunu çok iddialı söylüyorum: siz bizi muhalefette gördünüz bir de iktidarın milletvekilliğinde görün kararınızı o zaman verin diyoruz. Siyasette her makama gelebilirsiniz. Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu bu cumhuriyet bize bu hakkı vermiş. Fakat bir makama gelmek çok zordur. Yaşadığınız şehrin, mahallesinde sokağında başınız dik dolaşabiliyorsanız makamların en yücesi, en kıymetlisi odur!” (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası