banner
Eğitim

ERASMUS projeleri uluslararasılaşmaya katkı sağlıyor

“Erasmus KA171 Yükseköğretim Öğrenci ve Personel Hareketliliği” programı kapsamında, Bosna-Hersek, Tunus, Cezayir, Filistin ve Güney Afrika’dan gelen 11 akademisyen, bir hafta süreyle Aksaray Üniversitesi’nde (ASÜ) çeşitli derslere katılacak. Gerçekleşen toplantıda..

ERASMUS projeleri uluslararasılaşmaya katkı sağlıyor
banner

“Erasmus KA171 Yükseköğretim Öğrenci ve Personel Hareketliliği” programı kapsamında, Bosna-Hersek, Tunus, Cezayir, Filistin ve Güney Afrika’dan gelen 11 akademisyen, bir hafta süreyle Aksaray Üniversitesi’nde (ASÜ) çeşitli derslere katılacak. Gerçekleşen toplantıda misafir akademisyenlere projenin geneli ve ASÜ’de yürütülen çalışmalara ilişkin kısa bir konuşma yapan ASÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayhan Özçifçi, ASÜ’nün 2006 yılında kurulduğunu ve genç yaşına rağmen çeşitli alanlarda çok önemli başarılar elde ettiğini dile getirdi. Özçifçi, Erasmus kapsamında gerçekleştirilen projelerin Üniversitenin uluslararasılaşma politikasına önemli katkılarda bulunduğuna işaret ederek, farklı Erasmus projelerinin geliştirilmesi için misafir akademisyenlerin görüşünü aldı. Kültürlerarası diyalog açısından ikili ilişkilerin önemine vurgu yapan Rektör Yardımcısı Özçifçi, Türkiye hakkında misafir akademisyenleri bilgilendirdi. Toplantı, ASÜ Rektörü Prof. Dr. Ayhan Özçifçi’nin akademisyenlere verimli bir hafta geçirmesi temennileriyle son buldu. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası