banner
Siyaset

‘Erdoğan’ı yine başkan yapacağız’

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Milletimizden aldığımız güçlü destek ile Cumhur İttifakı olarak, 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yine başkan yapacağız” dedi. 2023 hedefiyle, Cumhur İttifakıyla birlikte..

‘Erdoğan’ı yine başkan yapacağız’
banner

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Milletimizden aldığımız güçlü destek ile Cumhur İttifakı olarak, 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yine başkan yapacağız” dedi.

2023 hedefiyle, Cumhur İttifakıyla birlikte var güçleriyle çalışacaklarını vurgulayan Altınsoy, “Hiç kimse şüphe etmesin. 2023’te zafer Cumhur İttifakının, aziz milletimizin olacak. 20 yıldır Cumhurbaşkanımızın liderliğinde şunu gördük ki; ülkemizin her daim bir sonraki aşamada daha güzel, daha refah ve daha huzurlu bir ortama gelmesi için ciddi çaba gösteren bir teşkilatımız var. Bundan sonra da başarıyı birlik, beraberlik içinde yakalayacağız. 2023’e yaklaştığımız bu dönemde Cumhur İttifakı olarak gayretle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Mahalle mahalle, sokak sokak gezecek, çalmadık hiçbir kapı bırakmayacağız. 20 yılda bu ülkeyi baştan aşağı değiştiren, geleceğe taşıyan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı 2023’te yeniden, Cumhurbaşkanı yapacağız” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası