banner
Siyaset

‘Erdoğan’ı yine başkan yapacağız’

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, seçim dönemi öncesinde çeşitli açıklamalarda bulundu. Altınsoy açıklamasında, “2023 hedefiyle, dünya liderimizi tekrar Cumhurbaşkanı yapmak ve AK Partimizi iktidara taşımak için, dava arkadaşlarımızla,..

‘Erdoğan’ı yine başkan yapacağız’
banner

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, seçim dönemi öncesinde çeşitli açıklamalarda bulundu. Altınsoy açıklamasında, “2023 hedefiyle, dünya liderimizi tekrar Cumhurbaşkanı yapmak ve AK Partimizi iktidara taşımak için, dava arkadaşlarımızla, gönül yoldaşlarımızla birlikte var gücümüzle çalışacağız. İnşallah 2023’te zafer Cumhur İttifakının, Aziz Milletimizin olacak. İlk günkü aşkla 2023 hedefimizle, 2053 ve 2071 vizyonumuzla durmak yok yola devam diyoruz” ifadelerini kullandı.

Birlik ve beraberlik içerisinde milletimiz için, bayrağımız için, ülkemizin bekası, çocuklarımızın geleceği için gece gündüz çalışmak zorunda olduklarını vurgulayan Hüseyin Altınsoy, “Ulaştırmadan sağlığa, enerjiden savunma sanayine, üretimden istihdama, birçok alanda Türkiye bugün bir yere geldiyse AK Parti kadroları ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek veren milletimizin sayesindedir. Eksiklik dünya hayatında elbette var. Ama bunları yeniden tamir edecek bir lidere sahibiz. 20 yıldır Cumhurbaşkanımızın liderliğinde şunu gördük ki: Ülkemizin her daim bir sonraki aşamada daha güzel, daha refah ve daha huzurlu bir ortama gelmesi için ciddi çaba gösteren bir teşkilatımız var. Bundan sonra da başarıyı birlik, beraberlik içinde yakalayacağız. Salgın krizi yaşadık, ekonomik kriz yaşadık, peşinden güvenlik krizi geldi. Dünya zor bir süreçten geçiyor biz de bundan nasibimizi alıyoruz. Bu zorlu süreçten çıkmak hükümet olarak bizim görevimiz. Ülkemizi içinde bulunduğu zorlu süreçten yine biz çıkaracağız. Dünyanın geçirdiği bu zorlu süreci en iyi şekilde yöneten ülkelerden biriyiz” dedi.

2023 seçimleri için konuşan İl Başkanı Altınsoy, “Hiç kimse şüphe etmesin. Zaferimiz çok yakın. Birlik, beraberlik içinde olduğumuz Cumhur İttifakımız ile 2023 seçimlerini de kazanacağız. Yine dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı bu ülkenin bir kere daha başkanı yapacağız. Kendimiz için değil; milletimiz için, ülkemiz için, yavrularımızın geleceği için yapacağız” şeklindeki ifadelere yer verdi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası