banner
Siyaset

Erel; ‘Aksaray’ımıza hak ettiği değeri vereceğiz’

Aksaray’ın köyleri, beldeleri, ilçe ve mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinlemeye devam ettiklerini söyleyen Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, bu kapsamda Ortaköy’de Balcı Mahallesi ve Saları Alaca köyünde vatandaşlarla buluştuklarını..

Erel; ‘Aksaray’ımıza hak ettiği değeri vereceğiz’
banner

Aksaray’ın köyleri, beldeleri, ilçe ve mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinlemeye devam ettiklerini söyleyen Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, bu kapsamda Ortaköy’de Balcı Mahallesi ve Saları Alaca köyünde vatandaşlarla buluştuklarını aktardı.

Ziyaretlerin ardından gazetecilere açıklama yapan Erel, verimli görüşmeler gerçekleştirdiklerini, sorunların çözümü noktasında ilgili makamları göreve davet edeceklerini, vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için çalışmaların bir an önce yapılması gerektiğini söyledi.

Öncelikli sorunun yol ve ekonomi olduğunun altını çizen Erel; “Bu sorunlar çözülmeyecek sorunlar değil.  Fakat bugüne kadar bu vatandaşlarımızın sorunları ilgili makam ve yetkililere iktidar vekilleri tarafından aktarılmamış. Maalesef, herkesin bildiği bir gerçek burada bir kez daha gözler önüne seriliyor ki,  iktidar yetkilileri Aksaray’ımıza hak ettiği değeri vermiyor. Bugün bu sorunların çözümü konusunda samimi olsalardı, demir yolu sorunumuz, havaalanımız, içilebilir suyumuz, Hirfanlı barajından su getirilmesiyle ilgili çalışmalar ve köy yollarıyla ilgili çalışmaların tamamı çözülmüş olurdu. Ama vatandaşlarımız hiç sıkıntı, hiç dert etmesin. Bunlar çözülemeyecek sorunlar değil, bu sorunları çözmek inşallah bizlere nasip olacak. İYİ Parti’nin iktidarında Aksaray’ımız hak ettiği güzel günlere kavuşacak. Aksaray’ımız İYİ olacak” dedi. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası