banner
Siyaset

Erel, demiryolu sözünü hatırlattı

Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, TBMM Genel Kurul Çalışmalarında Endüstri Bölgeleri Kanunu Görüşmelerinde konuştu. Aksaray’ın sorunlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erel, sözü verilen ama bir türlü yapılmayan demiryolu konusunu dile getirdi. İktidarın..

Erel, demiryolu sözünü hatırlattı
banner

Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, TBMM Genel Kurul Çalışmalarında Endüstri Bölgeleri Kanunu Görüşmelerinde konuştu. Aksaray’ın sorunlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erel, sözü verilen ama bir türlü yapılmayan demiryolu konusunu dile getirdi.

İktidarın Aksaray’ı, İskenderun ve Mersin Limanı’na demiryoluyla bağlama sözü verdiği hâlde bugüne kadar bu sözün tutulmadığını aktaran Erel, “Siz, endüstri bölgeleri yapmadan önce endüstri bölgesini denize kavuşturacak, limana kavuşturacak altyapıyı hazırlayın. Aksaray demişken, hükûmete de bir konuda teşekkür etmek gerekiyor. Eskil, Sultanhanı ve Ortaköy’e yaptığınız organize sanayi bölgelerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Ancak, Aksaraylı hemşerilerimiz bu organize sanayi bölgelerinin altyapısının bir an önce tamamlanmasını ve hizmete açılmasını beklemektedirler. Yine, Sultanhanı’nda kurulacak olan organize sanayi bölgesinin, güneş enerjisi endüstri bölgesi olması yönünde taleplerini de iletiyorum. Notlarınızın arasına alırsanız Aksaraylı hemşerilerim adına sevineceğim” diye konuştu.  (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası