banner
Gündem

Erel’ den çat kapı ziyaret

Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanlığı tarafından hayata geçirilen ‘Kapı Çal, Gönül Al’ projesi kapsamında ziyaretlere başladı. Ziyaretlerde şehrin ulaştırma, eğitim, sağlık gibi konulardaki eksikliklerini tespit ederek,..

Erel’ den çat  kapı ziyaret
banner

Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanlığı tarafından hayata geçirilen ‘Kapı Çal, Gönül Al’ projesi kapsamında ziyaretlere başladı.

Ziyaretlerde şehrin ulaştırma, eğitim, sağlık gibi konulardaki eksikliklerini tespit ederek, vatandaşların taleplerini mecliste gündeme getireceklerini ifade eden Erel, ‘Kapı Çal Gönül Al’ projesinin de bu anlamda çok önemli olduğunu vurguladı.

Erel verdikleri her sözü tutmak için çalıştıklarını belirterek, “Bizim sevdamız Aksaray… Aksaray’ın güzel insanları her şeyin en iyisini hak ediyor. Değerli yol arkadaşlarımızla birlikte kıymetli hemşerilerimizle kucaklaşıp, onları dinledik. Ziyaretlerimizde Genel Başkanımız, Meral Akşener’in selamlarını da ilettik “diye konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası