banner
Siyaset

Erel, Ortaköy ve Bağlıkaya da vatandaşlarla bir araya geldi

MİLLETVEKİLİ EREL, “YERELDE AKSARAY’IN GENELDE TÜRKİYE’NİN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ” Aksaray Milletvekili Ayhan Erel; Bağlıkaya beldesi ile Ortaköy ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle, köy, belde ve ilçelerini gezerek halkın dertlerini yerinde..

Erel, Ortaköy ve Bağlıkaya da vatandaşlarla bir araya geldi
banner

MİLLETVEKİLİ EREL, “YERELDE AKSARAY’IN GENELDE TÜRKİYE’NİN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ”

Aksaray Milletvekili Ayhan Erel; Bağlıkaya beldesi ile Ortaköy ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle, köy, belde ve ilçelerini gezerek halkın dertlerini yerinde dinlediklerini söyleyen Erel, yerel sorunlarla birlikte Türkiye’nin genel sorunları üzerinde istişarelerde bulunduklarını belirtti.

TÜM SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ

Erel vatandaşlarla yapmış olduğu görüşmeler neticesinde; “Sorunların tamamını biliyoruz ve farkındayız, İYİ Parti olarak bu sorunlarının tamamını çözecek bilgiye, birikime ve kadroya sahibiz. Allah nasip ederse yerelde Aksaray’ın sorunlarını genelde de tüm Türkiye’nin sorunlarını çözeceğiz” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası