banner
Siyaset

Erel, ‘Siyasette nöbet değişimleri olabilir’

İYİ Parti 27. Dönem Milletvekili Ayhan Erel, 14 Mayıs’ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde şahsıyla ilgili dezenformasyon içerikli bilgilere yönelik açıklamalarda bulundu. Milletvekilliği süresince görevini layıkıyla yerine getirmeye çalıştığını belirten..

Erel, ‘Siyasette nöbet değişimleri olabilir’
banner

İYİ Parti 27. Dönem Milletvekili Ayhan Erel, 14 Mayıs’ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde şahsıyla ilgili dezenformasyon içerikli bilgilere yönelik açıklamalarda bulundu.

Milletvekilliği süresince görevini layıkıyla yerine getirmeye çalıştığını belirten Erel, “2017’de çok zor şartlar altında partimizi kurduk ve girdiğimiz 2018 seçimlerinde Cenab-ı Hak bize vekillik nasip etti. Vekil olduğum günden beri Aksaray’ımıza gücüm yettiğince, elimizden ne geldiyse vermeye çalıştım. Cep telefon numaramı bize ulaşılabilmesi için sosyal medyada yayınladık. Bize referans olan hiçbir vatandaşımızın yüzünü yere eğdirmedik. Hiçbir vatandaşımız Ayhan Erel’e ulaşamadım benimle ilgilenmedi diyemez. Tabii gücümüzün yetmediği durumlar olmuştur ama bu bizim iktidar olmayışımızdan kaynaklıdır. Akıllardaki soru işaretlerini gidermek istiyorum. Ayhan Erel’in listede adı olmadığı için belediye başkanı yapılacak diye değerli hemşerilerimizin gönüllerinden geçen bir düşünce var. Bu beni çok mutlu etti ama genel merkezin bana bu konuda ilettiği bir bilgi yok. Ayhan Erel, bakan olacak bakan yardımcısı olacak sözlerinin de aslı astarı yoktur. Bununla ilgili de genel başkanımızın bize bir sözü ulaşmadı. Bilgi kirliliğini ortadan kaldırmak adına bu bilgileri sizlerle paylaşmak istiyorum. Bize böyle bir bilgi ulaşırsa biz bunu sizlerle paylaşacağız” dedi.

‘GÜN YARINLARIMIZ İÇİN ÇALIŞMA GÜNÜDÜR’

Siyasette nöbet değişimlerinin olabileceğini ifade eden Erel şöyle konuştu: “Genel başkanımız Meral Akşener’in takdiri ve tasarrufuyla milletvekili aday listemiz belli oldu. Bu uğurda bu yolda mücadele eden arkadaşlarımızın Allah yar ve yardımcısı olsun. Bu kadro Aksaray’da her türlü görevi en güzel şekilde yapabilecek bir kadro.  Kim olduğu önemli değil, inşallah içimizden birine Aksaray’a yönetmek kısmet olur. Cumhuriyetimizin ikinci 100 yılında partimizin iktidar yürüyüşüne eşlik edenler, haksızlığa karşı hukukun baskıya karşı hürriyetin ayrımcılığa karşı eşitliğin yanında duran cesur insanlardır. Gün artık şahsi koltuklarımızın şahsi ikbalimizi düşünmeden yarınlar için çalışma günüdür. Cumhuriyet, demokrasi, hukuk ve milli kalkınma için çalışmak herkesin Türk Milleti’ne karşı bir borcudur. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in takdim ettiği her aday bizim adayımızdır. Neticede sevdalısı olduğum Aksaray’ın ülke, millet ve bayrak için bundan sonra herhangi bir konuda herhangi bir görevde yine siz değerli vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz.” Foto-Haber: Sümeyye ÇALIŞKAN

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası