banner
Gündem

Erel, ‘Yüce Türk Milletinin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum’

Aksaray Milletvekili  Ayhan Erel 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Erel yayınladığı mesajda “Bugün, büyük bir gururla, bir milleti küllerinden yeniden var eden, büyük önder Atatürk’ün ‘Türk Gençliğine..

Erel, ‘Yüce Türk Milletinin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum’
banner

Aksaray Milletvekili  Ayhan Erel 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Erel yayınladığı mesajda “Bugün, büyük bir gururla, bir milleti küllerinden yeniden var eden, büyük önder Atatürk’ün ‘Türk Gençliğine emanet ediyorum’ dediği Cumhuriyetimizin 99. yılını kutluyoruz.

Tarihin en onurlu kurtuluş mücadelelerinden birini vermiş, ‘Ya istiklal, Ya ölüm’ diyebilecek kadar inançlı ve boyun eğmez bir milletin; tarihin en güçlü, en cesur liderlerinden Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, karanlıktan aydınlık bir geleceğe yürüme azminin en büyük eserini kutluyoruz aynı zamanda.

Gerekirse ölmeyi göze almış, asla teslim olmamış ve uygar dünyada tarihten aldığı birikim ve güçle var olmayı sonuna dek hak etmiş olan milletimizin, insan onuruna yaraşır bir var olma savaşının sonucunda elde ettiği en kutsal zaferin adıdır Cumhuriyet. Bu kutsal zafer, Türk Milleti’nin sonsuza kadar taşıyacağı bir emanettir.

Büyük Önderimiz Atatürk’ün eşsiz dehasının eseri olan Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümünü kutlamanın haklı gururunu ve onurunu yaşamanın sevinci içerisinde; başta Atatürk olmak üzere bizlere bu topraklarda yaşama imkânını sunabilmek için canlarını feda eden şehit ve gazilerimizi ve isimsiz kahramanlarımızı bir kez daha şükran ve minnetle anıyorum.  Yüce Türk Milletinin Cumhuriyet Bayramını en içten duygularımla kutluyorum. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” ifadelerine yer verdi. (Haber Bülteni)

 

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası