banner
Gündem

Eroğlu Giyimden anlamlı destek

Aksaray’ın kimseye gurbet olmadığını ifade eden Vali Aydoğdu, ‘Evinizde gibi huzurlu ve güvendesiniz. Bizlerde sizlerin her zaman yanındayız’ diyerek öğrencilere başarı dileklerini iletti. Aksaray’da Organize Sanayi Bölgesinde üretim yapan Eroğlu..

Eroğlu Giyimden anlamlı destek
banner

Aksaray’ın kimseye gurbet olmadığını ifade eden Vali Aydoğdu, ‘Evinizde gibi huzurlu ve güvendesiniz. Bizlerde sizlerin her zaman yanındayız’ diyerek öğrencilere başarı dileklerini iletti.

Aksaray’da Organize Sanayi Bölgesinde üretim yapan Eroğlu Giyim, Aksaray Üniversitesinde öğrenim gören KYK yurtlarında kalan öğrencilere kıyafet desteği sağladı.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu ziyaret ettiği Kız ve Erkek KYK yurtlarında öğrencilerle bir araya geldi. Vali Yardımcısı Mehmet Emre Canpolat, Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Alirıza Sözeriyim ve yurt müdürlerinin de hazır bulunduğu ziyaretlerde üniversite öğrencileriyle bir süre sohbet eden Vali Aydoğdu, öğrencilerin istek ve ihtiyaçları ile ilgili bilgi aldı.

Üniversite öğrencilerine yönelik destek programları kapsamında Eroğlu Giyim tarafından 7 bin öğrenciye tekstil ürünleri hediye edildiğini belirten Vali Aydoğdu, ilk etapta 5 bin adet ürünün öğrencilere dağıtılmaya başlandığını kaydederek gösterdikleri duyarlılıklarından dolayı Eroğlu Giyime teşekkür etti. Vali Aydoğdu yine Aksaray Tekstilciler Üreticileri Konfeksiyoncular Derneği öncülüğünde hazırlanan sosyal sorumluluk projesi kapsamında da yükseköğrenim öğrencilerine giysi desteği verildiğini belirtti. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası