banner
Siyaset

Ertürk, akaryakıt istasyonunda konuştu

CHP Aksaray İl Başkanı Ali Abbas Ertürk, ekonomik krizin vatandaşların üzerinde bıraktığı tahribata akaryakıt istasyonunda yaptığı açıklama ile dikkat çekti. Ertürk gece yarısında Aksaray’da bulunan bir akaryakıt istasyonuna giderek, gelen..

Ertürk, akaryakıt  istasyonunda konuştu
banner

CHP Aksaray İl Başkanı Ali Abbas Ertürk, ekonomik krizin vatandaşların üzerinde bıraktığı tahribata akaryakıt istasyonunda yaptığı açıklama ile dikkat çekti.

Ertürk gece yarısında Aksaray’da bulunan bir akaryakıt istasyonuna giderek, gelen zamları dile getirdi.

Ertürk “Mazotu 60 lira yapın, benzini 50 lira yapın, LPG’yi 40 lira yapın, Dolar’ı 30 lira yapın, Euro’yu 35 lira yapın ve bu milletle ne hesabınız varsa ne gareziniz varsa tek seferde görün” dedi.

Ekonomik krizin etkilerinin vatandaşın üzerinde yarattığı olumsuzlukları dile getiren Ertürk “Ne yapacaksanız yapın ve insanlar bilsin artık nasıl yaşayacağını, ne yapacağını. İnsanlar markete gidip reyonlara el uzatamaz olmuş, insanlar bakkala çocuğu ile gidemez olmuş, çocuk bir çikolata isterse nasıl alacağım diye. Orta direk dediğimiz esnaf, memur arabaya binemez olmuş. İşine, çarşıya pazara, bisiklet ile gider olmuş. Bunun daha ötesi nedir, artık bize müjde falan vermeyin. Çok içten söylüyorum yapın; mazot 60 lira olsun. Şekerin çuvalını 2 bin lira yapın, ekmeği 10 lira yapın ne olacaksa da buna hep birlikte katlanalım, sonucunu görelim” şeklinde konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası