banner
Siyaset

Ertürk, ‘Bizim HDP ile hiçbir ilişkimiz yoktur’

Millet İttifakı Milletvekili adayları Turan Yaldır, Ali Abbas Ertürk, Naciye Akkuş Türk ve Gürsel Keskin seçim çalışmaları kapsamında Sultanhanı, Yenikent ve Boğazköy’de ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretlerde HDP ile 6 masa ilişkisine..

Ertürk, ‘Bizim HDP ile hiçbir ilişkimiz yoktur’
banner

Millet İttifakı Milletvekili adayları Turan Yaldır, Ali Abbas Ertürk, Naciye Akkuş Türk ve Gürsel Keskin seçim çalışmaları kapsamında Sultanhanı, Yenikent ve Boğazköy’de ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretlerde HDP ile 6 masa ilişkisine yönelik soruları cevaplayan Ertürk, “Ben bir siyasetçinin ötesinde sade bir vatandaş olarak Cenabı Allah’la olan kulluk ilişkimi, ibadetimi ve bu vatana olan bağlılığımı hiç kimseye sorgulatmam. Öncelikle şunu söyleyeyim altılı masa 6 siyasi partiden oluşur. Ayağı, o masayı ayakta tutan her siyasi görüşten Türk milletidir. Arkamızda, önümüzde hiç kimse yok. 6 siyasi partiden oluşuyor. İddia edildiği gibi 6 siyasi partinin dışında hiçbir siyasi parti bakanlık almayacak. Sözü geçen parti 81 ilde milletvekilliği listesini çıkartmış durumda ama şimdi bazen insanlar kendi ayıbını gizlemek içinde çamur atar, kendini savunamadığı için çamur atar. Ama buraya ola ki Cumhur İttifakı’nın adayları gelirse pek zannetmiyorum ama onlara şunu sorun, HDP bizim içimizde dışımızda yanımızda hiçbir yerimizde değil ama HÜDAPAR AK Parti’nin yanında” dedi.

ÇİFTÇİLERİN SORUNLARINA DİKKAT ÇEKİLDİ

Yenikent’te köylünün ve çiftçinin sorunlarına dikkat çeken Ertürk; “Amarat, çalışkanlığı ile alın teri dökerek kendi çabasıyla bir noktaya geldi. Ama ne yaptıysa Amaratlı’yı kendi emeği bu noktaya getirdi. Amaratlı hemşerilerimiz sorunlarını dile getirdi. Ben aynı sorunlara değinmek istemiyorum. Bir EYT yasası çıktı, televizyonlarda denildi ki çiftçimizi emekli yapacağız, çiftçimizde dedi ki ne güzel senelerce çalıştık, alın teri döktük şimdi de emekli maaşımızı alıp ağız tadıyla yiyeceğiz. Ne kadar bir maaşsa o da tartışılır. Soluğu SGK’da alanlar çıkan borç karşısında şaşkına döndü. 1995 girişlilerin borcu 500 bin ile 1 milyon lira arası çıktı. E hani Amaratlı çiftçiyi emekli yapacaktınız. Hani televizyonlarda bakanlarınız falan büyük büyük sözler vermişti. Bunlar olmadı. Amaratlı yem fiyatlarına gücü yetmediği için hayvanını kesti akşam eve gidip gözyaşı döktü. Dostlarım memleketimizde büyük sıkıntı var. Kasabamızda köylerimizde daha büyük sıkıntı var. Vekilimiz tapu sorunundan bahsetti. Keşke Amaratlı hemşerilerimize hazine arazileri için gösterdikleri hassasiyeti, gariban vatandaşlarımıza gösterdikleri hassasiyeti keşke tüm hazine arazileri için gösterseler de, sizin hakkınızı bir elin parmağını geçmeyen 5 kişi yemese” diye konuştu.

YALDIR, BÖLGENİN SULAMA SORUNUNA DİKKAT ÇEKTİ

Sultanhanı ilçesi ve bölgenin en önemli sorunun tarımsal sulama olduğuna dikkat çeken Millet İttifakı Adaylarından Turan Yaldır, “Bizler söz verip unutanlardan değiliz, Allah nasip eder 14 Mayıs’ta millet İttifakı iktidar olur, bizler de milletvekiliniz olursak, bölgenin tarımsal sulama projesi hazır. 1 yıl içerisinde dış havzalardan bu bölgeye bu suyu biz akıtacağız. Çiftçimizin, üreticimizin sorunlarını biliyoruz. Bu seçim, çiftçimizin ve üreticimizin seçimi olacak” dedi. Kendisinin de bir üretici olduğunu hatırlatan Milletvekili Adayı Yaldır,”Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde tarım komisyonunda bir kardeşiniz olacak. Bizler mecliste sadece el kaldıran indiren milletvekilleri değil, tarım ve hayvancılık şehri olan Aksaray’ımızın ve bölgenin sorunlarını gündeme getiren vekiller olacağız. Aksaray’ın el kaldır-indir vekillere değil, sesi gür çıkan milletin vekillerine ihtiyacı var. Vekil olarak sorunlarımızı rica minnet değil, söke söke alarak, bölgemizi tarım ve hayvancılıkta kalkındırıp, geleceğimizin yarınlarını hep birlikte kurtaracağız. Sultanhanı halkının kalplerindeki, gönüllerindeki yerimizi biliyoruz. İnşallah 14 Mayıs’ta da bu sevgi, ilgi ve güvenin devam edeceğine inanıyorum”  diyerek ilçe halkından destek sözü istedi. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası