banner
Siyaset

Ertürk, CHP’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı

CHP Aksaray İl Başkanı Ali Abbas Ertürk, 2023 yılında yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olduğunu açıklayarak, mevcut il başkanlığı görevinden istifa ettiğini söyledi. Parti binası önünde gazetecilere açıklamalarda bulunan..

Ertürk, CHP’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı
banner

CHP Aksaray İl Başkanı Ali Abbas Ertürk, 2023 yılında yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olduğunu açıklayarak, mevcut il başkanlığı görevinden istifa ettiğini söyledi.

Parti binası önünde gazetecilere açıklamalarda bulunan Ertürk, partisinde her zaman ilk günkü heyecanla görev yaptığını ve yapmaya da devam edeceğini söyledi. “Sizlerle çıktığımız 3 yıllık yolculuğumuzda bu bir veda değil yepyeni bir başlangıçtır. Partililerimizle beraber Aksaray’da tarih yazacağız. Bu süreçte beni yalnız bırakmayan tüm partililerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Aksaray’da gündem belirleyen parti olduklarını ve mağdurların sesi olmak adına her daim gerekli konulara dikkat çektiklerini vurgulayan Ertürk, “Anketlerde CHP’yi Aksaray’ın 2’nci partisi, muhalefetin ise en büyük birinci partisi gösteriyor. Bunu siz partililer ve bize inan Aksaraylılar başardı. Yüzde 9,5-10 psikolojik sınırını aşamayan CHP, bugün Aksaray’da yüzde 16 bandını aştı ve 18-20 oranına bunu birlikte taşıyacağız. CHP’den olmaz diyenler şimdi ise milletvekiliniz garanti, başkaları düşünsün diyorlar” diye konuştu.

‘YENİ SAYFADA AKSARAY’IN TÜM SORUNLARI BİZ ÇÖZECEĞİZ’

Yapacağı birtakım projelerle ilgili de bilgiler veren Ertürk, “Ortaköy’ün yapılamayan yolunu yeni sayfada biz yapacağız. Aksaray sanayicisinin yüzünü güldürüp, çocuklarına ekmek kapısı olacak demir yolunun yapımı bize nasip olacak. Susuzluktan çatlamış topraklarımızı Kızılırmak suyuyla buluşturacağız. Turizmden faydalanamayan Aksaray’ı, Ihlara, Hasan Dağı, Sultanhanı, Saratlı gibi tüm güzelliklerle birlikte turizm cenneti yapacağız. Aksaray’ın kaynaklarını Aksaray halkına harcayacağız. 430 bini kucaklayarak ve barıştırarak tek vücut yapmaya çalışacağız. Gençlerimize iş ve umut olacağız. Aksaraylı olan herkese bizim verecek yerimiz var. Aksaraylı herkese sağlayacak desteklerimiz var. Sadece çıkarcıya, vurguncuya ve hırsıza verebilecek bir şeyimiz yok. Bugün il başkanlığından ayrılıyorum. Üzdüğüm ve kırdığım kişilerin hepsinden özür dileyip helallik istiyorum. Aksaray’ın genelini kucaklayacak bir vekil olacağım. Partili partisiz ayrımı yapmadan kapısını çalacağınız bir milletvekili olacağım. Her hemşerimi şu duyguyu hissettireceğim; ‘Başım dara düşerse dar günümde Ali’m var’. Tüm Aksaray’ın milletvekili olacağımın şimdiden sözünü veriyorum” diye konuştu.  Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası