banner
Siyaset

Ertürk, ‘Dualar ve samimi desteklerle başaracağız’

Bir esnaf ziyaretinde tanıştığı 80 yaşındaki Hafize Tekin’i evinde ziyaret eden, birlikte iftar açan Millet İttifakı Milletvekili Adayı Ali Abbas Ertürk, samimi dualar ve desteklerle başarıya ulaşacaklarını söyledi. 6 Şubat..

Ertürk, ‘Dualar ve samimi desteklerle başaracağız’
banner

Bir esnaf ziyaretinde tanıştığı 80 yaşındaki Hafize Tekin’i evinde ziyaret eden, birlikte iftar açan Millet İttifakı Milletvekili Adayı Ali Abbas Ertürk, samimi dualar ve desteklerle başarıya ulaşacaklarını söyledi.

6 Şubat depreminde Malatya’daki evi yıkılan ve oğlu ile torunlarını kaybeden Hafize Yiğit, yaşananların ardından memleketi Aksaray’a döndü ve yeni bir hayata başladı. Önceki gün bayram hazırlıkları için şehir merkezinde olan Hafize Yiğit, esnafları ziyaret eden Ali Abbas Ertürk’le tanıştı.

Hem ekonomik durum hem de yaklaşan seçimler hakkında Ali Abbas Ertürk’le ayaküstü sohbet eden Hafize Yiğit, Ertürk’ü sohbetini çok sevdiğini söyleyerek kendisini evine iftar açmaya davet etti.

Hafize Yiğit’in davetini kabul eden Ertürk iftar için Yiğit ile bir araya geldi. Ertürk’ü kapıda karşılayan Hafize Yiğit, bu ülkeyi çok sevdiğini ve bu ülkeyi çok seven insanlara destek olmak gerektiğini söyledi.

Ertürk’le kısa süre önce tanıştıklarını ifade eden Yiğit, “Sohbeti, samimiyeti ve vefası ile Ali Abbas da benim bir oğlum oldu. Çok efendi, hatırlı, hayırlı, bilgili, vatan aşığı bir genç… O, bu şehre de bu ülkeye de bu millete de en iyi hizmetleri yapar. Allah onun yolunu açık etsin” dedi.

Ali Abbas Ertürk de Hafize Yiğit’e öncelikle yaşadığı deprem felaketi sebebiyle geçmiş olsun dileklerini kaybettiği evladı ve torunları için de başsağlığı iletti. Bu gibi felaketlerin bir kere daha yaşanmaması temennisinde bulunan Ertürk, “Allah’tan Hafize teyzemiz ve tüm depremzedeler için sabır diliyoruz. Onların sorunlarının bir an evvel çözüme kavuşturulması için de elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Tüm milletininsorunlarını çözmek için çıktığımız bu yolda, aldığımız hayır dualar ve samimi desteklerle başarıya ulaşacağız. Hafize teyzemizi çok sevdik, evinde, sofrasında bulunduk, dualarını aldık, hayat tecrübelerini dinledik… Allah ona sağlıklı bir ömür versin” dedi.

Ziyareti esnasında Ali Abbas Ertürk’e; CHP İl Başkanı Hacı Ali Keleş ve Merkez İlçe Başkanı Ayfer Zengin ile DEVA Partisi İl Başkanı Şahin Arıbaş da eşlik etti. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası