banner
Siyaset

Ertürk’ten Aksaray’ın eski siyasetçilere ziyaret

14 Mayıs seçimleri öncesi İYİ Parti 28’inci Dönem 2’nci sıra Milletvekili Adayı Ali Abbas Ertürk, beraberinde İYİ Parti Milletvekili adayları, CHP yöneticileri ve Millet İttifakı bileşeni partilerin temsilcileriyle birlikte ziyaretlerini..

Ertürk’ten Aksaray’ın eski siyasetçilere ziyaret
banner

14 Mayıs seçimleri öncesi İYİ Parti 28’inci Dönem 2’nci sıra Milletvekili Adayı Ali Abbas Ertürk, beraberinde İYİ Parti Milletvekili adayları, CHP yöneticileri ve Millet İttifakı bileşeni partilerin temsilcileriyle birlikte ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretleri kapsamında sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve ülkücü camianın önemli isimleriyle bir araya gelen Ertürk, Aksaray’a dair yapacağı projeleri anlattı.

Ziyaretler kapsamında 19’uncu Dönem Aksaray Milletvekili İsmet Gür ve BBP kurucularından Mehmet Özdemir’le görüşen Ali Abbas Ertürk, günün devamında Türk Ocakları Başkanı Kazım Somuncuoğlu ve Ocak Yöneticileri Zeki Müftüoğlu, Rahmi Ulu, Ahmet Dinç ve Ziya Salih’le de bir araya geldi. Ülkenin içinde bulunduğu konjonktür ve siyaset gündemi üzerine değerlendirmelerin yapıldığı ziyaretlerde Ali Abbas Ertürk, tecrübeli siyasetçilerle görüş alışverişinde bulundu.

Ertürk, ziyaret programı kapsamında Hasandağı Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Metin Güven’le de görüşerek, Aksaray’daki sağlık hizmetlerinin iyileştirilebilmesi adına yapılabilecekleri konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası