banner
Gündem

Eski Bakan Aşcı Rektör Şahin’i ziyaret etti

Türkiye Cumhuriyeti Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Cenap Aşcı, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu. Gerçekleşen ziyarette Rektör Şahin, ASÜ’nün fiziki yapılaşmasını büyük ölçüde tamamladıklarını..

Eski Bakan Aşcı Rektör Şahin’i ziyaret etti
banner

Türkiye Cumhuriyeti Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Cenap Aşcı, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette Rektör Şahin, ASÜ’nün fiziki yapılaşmasını büyük ölçüde tamamladıklarını ve yeni dönemde akademik derinleşme çalışmalarına yoğunlaştıklarını söyledi. Kısa süre önce başlayan eğitim-öğretim sezonunun da sorunsuz şekilde ilerlediğini kaydeden Rektör Şahin, “Gerek kurumsal iş birlikleri gerek uluslararasılaşma faaliyetleri gerekse kültür ve sanat çalışmaları gibi geniş bir alanda farklı projeler yürütüyoruz ve bu çalışmalarımızın merkezinde öğrencilerimiz var” dedi. Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Cenap Aşcı da Rektör Şahin’e ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası