banner
Gündem

Eski Sanayi Sitesi’nde dönüşüm için ilk adım

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Eski Sanayi Sitesi’nde dönüşüm sürecinin resmen başladığını duyurdu.  Dinçer, ekskavatöre binerek Eski Sanayi Sitesi’nde ilk yıkımı başlattı. Aksaray Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde yapılan Aksaray Küçük..

Eski Sanayi Sitesi’nde dönüşüm için ilk adım
banner

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Eski Sanayi Sitesi’nde dönüşüm sürecinin resmen başladığını duyurdu.  Dinçer, ekskavatöre binerek Eski Sanayi Sitesi’nde ilk yıkımı başlattı.

Aksaray Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde yapılan Aksaray Küçük Sanayi Sitesi’ne sanayi esnaflarının taşınmasının ardından terk edilen Eski Sanayi Sitesi’nde kentsel dönüşümün ilk adımı atıldı. Dinçer, Eski Sanayi Sitesi’nde başlatılan çalışmalara katıldı.

Eski Sanayi Sitesi’nin olduğu alana yeni bir şehir inşa edileceğinin altını çizen Dinçer,  ilk kepçe darbesiyle dönüşüm çalışmasının ilk adımını attı. Aksaray Belediyesi ile TOKİ işbirliğinde yapılan sanayi sitesinde taşınma işleminin tamamlandığını aktaran Belediye Başkanı Dinçer, “Günümüz şartlarına uygun olarak inşa edilen sanayi sitemiz modern yüzüyle uzun yıllar şehrimize hizmet edecek. Esnaflarımız artık yeni işyerlerinde huzur, güven içerisinde daha geniş ve ferah bir ortamda hizmet veriyor. Esnaflarımız kadar müşterileri de sunulan hizmetten memnunlar” dedi.

YIKIM ÇALIŞMALARI EN KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

Dinçer, Eski Sanayi Sitesi’nde yıkım çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağını ifade etti. Eski Sanayi Sitesi’nin görüntüsünün şehir kimliği için olumsuzluk teşkil ettiğinin altını çizen Dinçer, “Burada dönüşümün ilk adımını atmış bulunuyoruz. Eski Sanayi Sitesi’nde yıkım çalışmalarını en kısa sürede tamamlayarak şehrimize yakışan en güzel projeyi buraya entegre etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası